- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Имало логика испаднаа 3Мислиш на ENGLAND League Two нели ? ова ми нема баш логика, Х-Х да ги играш ајде де ама ова.
Маме му ебам играм ЛШ систем 4/7 7+ 3 ги дава
Имало логика испаднаа 3Мислиш на ENGLAND League Two нели ? ова ми нема баш логика, Х-Х да ги играш ајде де ама ова.
те послушав, и си лапав некоја паричка ) само што ги ставив некои на малце повеќе голови и еве барса ме спаси што прима гол, ја имав 3+.. ајде исто и за утре пишај ке те следам може пак ке искомбинирам нештоBidejki so mojot nacin na igranje dosega mi odi super, jas od vcera se resiv da otvaram BLOG, kade ke gi postiram sekoj den moite predviduvanja koi predhodno se dobro analizirani.
Nacinot na koj sto igram , ne e za onie koi sto sakaat so 50 den.. odednas da zemaat 10.000 den... no zatoa e relativno sigurna , i retkoo ... mnogu retko se promasuva utakmica .
Tie sto sakaat da sledat dali vetenite rezultati se tocni mozat toa da go napravat TUKA .
Ili pak ako nekoj saka da se obide na ist nacin da igra , slobodno neka se pridruzi .
Patem dobrodojdeni se i vasite komentari na selektiranite utakmici od moja strana .
4-3 vodi shalkeајде бе шалке бе пичка ви матерна гнасна бе !
uste 100 pati da sutira nema da ja pogode stativata