-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Ima brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preebaСамо јас не сум добитен денес или имат уште некој талент ко мене ? ццццц ова е страшно![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preebaСамо јас не сум добитен денес или имат уште некој талент ко мене ? ццццц ова е страшно![]()
Milo mi e sto si poslusalте послушав, и си лапав некоја паричка) само што ги ставив некои на малце повеќе голови и еве барса ме спаси што прима гол, ја имав 3+.. ајде исто и за утре пишај ке те следам може пак ке искомбинирам нешто
позз
За на поправните изгледа прашваIma brate ne se sekiraj, pola Makedonija City gi preeba
Norwich ne iskochi, a bash nea najdov da ja pisham od toa listata shto ja imashe objaveno.. My luck in a nutshellMilo mi e sto si poslusal
Site natprevari iskocija osven edna koja ne e odigrana
znaci deneska od 10- 10 ispadnaa.
Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tekMilo mi e sto si poslusal
Site natprevari iskocija osven edna koja ne e odigrana
znaci deneska od 10- 10 ispadnaa.
Za utre ke gi postiram malku pokasno natprevarite sto ke bidat selektirani, proverete vo Bloggot pokasno CLICK
Ќоро и сакато може да погоди 1+Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek
па и мене ми е тоа зборот, 1+ прво по 1.2 се коеф, а замисли колку би биле на цела 1.0001Ќоро и сакато може да погоди 1+
Za mene iskocil, jas gi igram na over 0.5 .Norwich ne iskochi, a bash nea najdov da ja pisham od toa listata shto ja imashe objaveno.. My luck in a nutshell
и колкав коеф има за 0.5?Za mene iskocil, jas gi igram na over 0.5 .
Ti ili si ja igral over 2.5 ili 1x2 ili nekoja druga kombinacija , a da si ja igral over 0.5 ili over1.5 ke ti iskocese![]()
jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.Ме прееба Питерборо мене, Барселона 4+, Челзи НГ и ја опнав Питерборо Т22+ тибам глупото створенње што сум[DOUBLEPOST=1413925739][/DOUBLEPOST]
pa ovie 1+ cela se igrani, kaj nas vo kladilnicite ne ni postoi kako igra ova ili jas ne sum vo tek
е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?jas ne igram vo nasite kladilnici , igram na Betfair , kade kade ima povisoki koeficienti od bilo koja normalna kladilnica.
Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50и колкав коеф има за 0.5?
А ако падне гол до 50та мин ?Pred natprevarot vo prosek e okolu 1.08 do 1.10, ako pocekas nekoja min, se isplaka . Jas sekogas gi sledam vo poluvreme dali nekoja od niv e seuste 0-0. Cekam potoa do 50min , najkasno do 55 min go igram istiot natprevar, no vo 55 min, koeficientot e veke nad 1.50![]()
Ne, seuste nemam vadeno , no ne bi trebalo da ima nikakov problem okolu vadenjeto pari.е ок де, не сум видел колку е пример денес за овие што си ги одиграл, ако не ти е тешко пиши ги за 2-3 утакмици[DOUBLEPOST=1413926559][/DOUBLEPOST]П.С си вадел од Betfair pari dosega?
Ako padne gol do 50 min , togas si go fatil samo prviot vlog " startniot vlog". i ne ja igram povtorno.А ако падне гол до 50та мин ?