- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Другарче ми кажа дека 18ти требало да им стигнат нови дресови и плус нови производи.Да не прошол некој во фан шопот деновиве? Стигнати ли се нови дресови?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другарче ми кажа дека 18ти требало да им стигнат нови дресови и плус нови производи.Да не прошол некој во фан шопот деновиве? Стигнати ли се нови дресови?
Малце као ретардирани да се со цениве, 2.500 за дрес.![]()
Ако е оригинал, цената уопште не е висока.Малце као ретардирани да се со цениве, 2.500 за дрес.![]()
Така е ,ке платат кафе или кока кола во Охрид 1 евро прескапо им е и ке се изнаслушаме коментари ,а во Солун или на Халкидики 2,5 евра и никому ништо како да биле на Марс.Не зафркавајте дресовите се одлични и одлична цена имаат. Дрес еднаш купуваш у годината така да 2500 се таман плус имаат попусти акции така да супер е се, само уште да го зголемат асортиманот со нови производи некој поубави маици со мотиви од Вардар, а не со ликови на игрчаите, а за такви работи и те како имаат материјали.
Сличен муабет ваков како за дресовите ми правеше другарче едно за картите, дека биле скапи и дека требало малце поетини да бидат, а он само две недели предходно беше у Барселона и плати карта 70 вра и тоа со попуст некој за третиот прстен, да гледа утакмица против Билбао, и сега он ми збори дека 5,5 евра за утакмица од лига шампиони да гледаш еден таков Вардар е скапо, а 70 евра не е. Е ова го давам за пример какво е македончето, чим се работи за нешто наше малце поголемка цена и одма викаме скапо е ова она, а кога се работи за некоја мочана Барселона или Јувнетус и 100 евра е ефтино.
Така е ,ке платат кафе или кока кола во Охрид 1 евро прескапо им е и ке се изнаслушаме коментари ,а во Солун или на Халкидики 2,5 евра и никому ништо како да биле на Марс.
Па нормално дека од Немања ќе купам дрес, се знае кој е најголем Вардарец во клубот.За ваков дрес и не е скапо, само требале да направат и од првите дресови што излегоа од 600 денари. Јас би купил, ама да има од Немања, не сакам од капитенов што во игра нема влезено, а не сакам ни од Дибиров, зошто повеќе сакам од некој играч од постарата генерација. Баш со @Коњаникот Сабја го правевме овој муабет и ладно ми кажа да си купам од Гоце Макалоски
![]()
Јас ќе земам без име и ќе испринтам :
Малумбрес
1