- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.417
- Поени од реакции
- 114.003
А зашо па да не тепа Порто? Билбао се очајни сезонава, нарочито на гости.
E pa bas deka se ocajni uvek takvite ne ebavaat. Na porto 1.65 mu davaat, sto znam epten gi precenija a bilbao go potcenija. Na porto so guimaraes koga igra mu davaat povisok koeficient. Se mislam deka tuka porto nema da pobedi.А зашо па да не тепа Порто? Билбао се очајни сезонава, нарочито на гости.
Кај гледаш 1.65? У Копачка 1.75 е, а од супер тип 1.92. Ако се кладиш онлајн таму доста паѓаат коефициентите, можеби затоа е 1.65.E pa bas deka se ocajni uvek takvite ne ebavaat. Na porto 1.65 mu davaat, sto znam epten gi precenija a bilbao go potcenija. Na porto so guimaraes koga igra mu davaat povisok koeficient. Se mislam deka tuka porto nema da pobedi.
Изгледаше,сеа е смешен коефициент од 1.36 само.Стварно штета како не видов вчера порано.Иначе мислам дека само со Барса и Челзи утакмицата не смее да се врзува.Влези како гостин на страната и кликај на коефициентите што ќе ги играш да видиш дали може да се врзуваат на ливче.Може да се врзува типот со други и кои типови?
ЗНам на светското играв на офсајди, па неможеше офсајд со друг играч, па неможеше со противничка екипа, па неможеше иста група и разни други заебанции. Инаку ова ми изгледа како поклон, макар и за сингл
бара покана......Bidejki so mojot nacin na igranje dosega mi odi super, jas od vcera se resiv da otvaram BLOG, kade ke gi postiram sekoj den moite predviduvanja koi predhodno se dobro analizirani.
Nacinot na koj sto igram , ne e za onie koi sto sakaat so 50 den.. odednas da zemaat 10.000 den... no zatoa e relativno sigurna , i retkoo ... mnogu retko se promasuva utakmica .
Tie sto sakaat da sledat dali vetenite rezultati se tocni mozat toa da go napravat TUKA .
Ili pak ako nekoj saka da se obide na ist nacin da igra , slobodno neka se pridruzi .
Patem dobrodojdeni se i vasite komentari na selektiranite utakmici od moja strana .
kako mislis bara pokana....бара покана......
бараше......сега е окkako mislis bara pokana....
SIngel gi igram . Ako e koeficientot ispod 1.10 ne ja igram , cekam nekolku minuti da se kaci nad 1.10 , ako se dade gol pred toa , odpaga taa igra .На денешново колку ти е вкупен коефициент?
500че е минимум влог?[DOUBLEPOST=1413892067][/DOUBLEPOST]Што мислите за Сити тим2 на 2000?[DOUBLEPOST=1413892107][/DOUBLEPOST]T2 Siti na 2k ? Mislenja?Најдов интересен систем,планирам да ја ставам цела Англиска лига 3 1-1и4+ 3/12 за 500 ми носи 3000,па да пробаме вака..
440ден.500че е минимум влог?[DOUBLEPOST=1413892067][/DOUBLEPOST]Што мислите за Сити тим2 на 2000?[DOUBLEPOST=1413892107][/DOUBLEPOST]T2 Siti na 2k ? Mislenja?
CSKA Moscow as HOST500че е минимум влог?[DOUBLEPOST=1413892067][/DOUBLEPOST]Што мислите за Сити тим2 на 2000?[DOUBLEPOST=1413892107][/DOUBLEPOST]T2 Siti na 2k ? Mislenja?