како ова ? дозволено е ?За утре очекувам рутинирани победи на Челзи и ПСЖ, а на бетсити гледам добри коефициенти за нивна победа и под 2.5 гола (4 за Челзи и 3.4 за ПСЖ) ќе ги изиграм така оти не верувам да дадат Апоел ниту пак Марибор гол. Рома - Баерн ништо чудно да изиграат едно нерешено (задоволни ќе бидат и двете екипи со бод), похрабро ливче ама ќе одам со солидна уплата...
51 коеф прават вака, инаку на бетсити има доста широк избор на типови + можеш преку интернет да се кладиш.
Спортинг мислам ќе биде “изненадување“ утре, Шалке многу тапа играат и има шанси да изгубат
Nobody dies a virgin. Џони fucks us all.-Курт Кобејн кога ја утнал утакмицата што ја имал уплатено и Џони.E zosto moram jas nevin pokraj Dzoni da stradam zostoooooooooo
Не прочитав претходно, оваа 1-4 кај може да се игра? Вил хил ми личи ливчевоE zosto moram jas nevin pokraj Dzoni da stradam zostoooooooooo
таму се играНе прочитав претходно, оваа 1-4 кај може да се игра? Вил хил ми личи ливчево
Може да се врзува типот со други и кои типови?Начекав нешто интересно во бетисти.Имаат игра замислени утакмици и сеа за Барса+Челзи 3.5+ е 1.72 и 4.5+ е 2.65.Значи се бројат головите само на овие две екипи,евентуални голови на гостински екипи не се важат.Мислам дека ова вреди да се изигра,