Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам за мислење:
Во криза ли ви е врската штом ќе забележите дека ви исчезнал хуморот во неа?

Ве молам за мислење:
Во криза ли ви е врската штом ќе забележите дека ви исчезнал хуморот во неа?

А може хуморот ви станал глуп.
Али во глобала, сите парови се смеат на нивни интерни глупости, така што, ваљда се дешава нешто.

:icon_lol: и да почнеме со тоа колку станува тажно нашето општење... Али, да, црн хумор ми е еден од омилените, фала на совет!

А чек, работата е што хуморот не ви го бива веќе или вие во глобала немате за што да си правите муабет?
Се дешава ваљда, има и такви периоди, кога едноставно тоа е тоа, па нема за што многу да се зборува. Тоа време некако мора да го пополниш, играјте карти, табла, покер, шах, обрнете повеќе на секс, гледајте филм, итн.

А чек, работата е што хуморот не ви го бива веќе или вие во глобала немате за што да си правите муабет?
Се дешава ваљда, има и такви периоди, кога едноставно тоа е тоа, па нема за што многу да се зборува. Тоа време некако мора да го пополниш, играјте карти, табла, покер, шах, обрнете повеќе на секс, гледајте филм, итн.
Претпоставувам и јас дека е нешто минливо. Инаку останато е се ок, разговараме на различни теми, правиме релаксирачки работи заедно, ама некако станавме многу озбилни во сето тоа. Единствено ми фалат оние ситни смешки што порано ги имаше. Како да не се труди повеќе да ме насмее. Врската трае неколку 7-8 месеци, па можеби тек сега си покажуваме некои нови особини или тој дел некој друг го пополнува...

Претпоставувам и јас дека е нешто минливо. Инаку останато е се ок, разговараме на различни теми, правиме релаксирачки работи заедно, ама некако станавме многу озбилни во сето тоа. Единствено ми фалат оние ситни смешки што порано ги имаше. Како да не се труди повеќе да ме насмее. Врската трае неколку 7-8 месеци, па можеби тек сега си покажуваме некои нови особини или тој дел некој друг го пополнува...
А ти се трудиш да го насмееш?

Не сакала ништо повеќе со мене, ништо!!!!!!! Ништо не сакала повеќе, ништо не сакала!! :(:(:place::place::place: Нашето морало еднаш да се заврши, а одговор не дала зашто немало потреба од тоа, не била врска па да ја раскинуваме. Не ми должела објаснување како што јас никогаш не сум објаснувал кај сум, со кого и што правам. Мој проблем било што не сум можел да сфатам дека не била повеќе заинтересирана. И се здосадило да трча по мене, не сакала веќе да губи време. И реков дека можеби се имам заљубено и не мора веќе да бидат средби туку така можеме поозбилно да се обидеме. Многу било болно за неа таа наша врска, јас сум бил ладен и не сум ја почитувал, не ме кривела мене што не сум ја засакал туку сум немал почит никаква. Сум почитувал секакви девојки и сум молел за трошка внимание а неа сум ја газел а се правела за мене. Дури и 300 евра ми пратила за да ми се најдат за факултет, а не ми кажа тогаш дека се од неа. :place: Чекала одговор на мои пораки со денови а за други девојки се сум правел. Така рече таа!!! Не сум бил должен да ја сакам, но заслужила почит. Се извинив за се. Да, јас бев слеп тогаш. Што да правам ве молам помогнете ми, зарем вака се да се заврши, ве молам нека ми помогне некој. Знам патетичен сум, се брукам, како тинејџер плачам но што да правам. Јас не сакам веќе да го живеам овој мизерен живот, овој животтттт е никаков и ништооо е овој живот!!!!!!!! Овој живот е ѓубре!!!! Како да живеам јас сега? Не заслужуваат ли луѓето втора шанса ? Не била повеќе заинтересирана. Сакала крај да стави на се. И нудам сега врска, зарем да ме сакаше ќе се откажеше ? НЕЕЕЕЕ !!!! Не сака. Не ме сака. И се имам згадено сигурно. Многу ја сакам, сакам да ја вратам, но како ? Да оставам да помине некое време, па да ја барам пак да почнеме некако поинаку без да збориме за минатото, да го избришеме како да не постои. Да почнеме вреѓајте ме, брукајте ме, најмалку ми е важно во овој момент. Ништо не ми е важно!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=znvqF7DDrzM

Спрема муабетов,или ти си го имаш ладено со др женски т.е си ја третирал како гомно..или не те сака а не те ни сакала..
сеа е касно ваљда.. почекај време па ако се подобри ситуација арно, ако не тоа е тоа

Не сакала ништо повеќе со мене, ништо!!!!!!! Ништо не сакала повеќе, ништо не сакала!! :(:(:place::place::place: Нашето морало еднаш да се заврши, а одговор не дала зашто немало потреба од тоа, не била врска па да ја раскинуваме. Не ми должела објаснување како што јас никогаш не сум објаснувал кај сум, со кого и што правам. Мој проблем било што не сум можел да сфатам дека не била повеќе заинтересирана. И се здосадило да трча по мене, не сакала веќе да губи време. И реков дека можеби се имам заљубено и не мора веќе да бидат средби туку така можеме поозбилно да се обидеме. Многу било болно за неа таа наша врска, јас сум бил ладен и не сум ја почитувал, не ме кривела мене што не сум ја засакал туку сум немал почит никаква. Сум почитувал секакви девојки и сум молел за трошка внимание а неа сум ја газел а се правела за мене. Дури и 300 евра ми пратила за да ми се најдат за факултет, а не ми кажа тогаш дека се од неа. :place: Чекала одговор на мои пораки со денови а за други девојки се сум правел. Така рече таа!!! Не сум бил должен да ја сакам, но заслужила почит. Се извинив за се. Да, јас бев слеп тогаш. Што да правам ве молам помогнете ми, зарем вака се да се заврши, ве молам нека ми помогне некој. Знам патетичен сум, се брукам, како тинејџер плачам но што да правам. Јас не сакам веќе да го живеам овој мизерен живот, овој животтттт е никаков и ништооо е овој живот!!!!!!!! Овој живот е ѓубре!!!! Како да живеам јас сега? Не заслужуваат ли луѓето втора шанса ? Не била повеќе заинтересирана. Сакала крај да стави на се. И нудам сега врска, зарем да ме сакаше ќе се откажеше ? НЕЕЕЕЕ !!!! Не сака. Не ме сака. И се имам згадено сигурно. Многу ја сакам, сакам да ја вратам, но како ? Да оставам да помине некое време, па да ја барам пак да почнеме некако поинаку без да збориме за минатото, да го избришеме како да не постои. Да почнеме вреѓајте ме, брукајте ме, најмалку ми е важно во овој момент. Ништо не ми е важно!!!!
Ништо што да ти праиме коа си глуп као магаре.

Не си ја почитувал кога требало, јбг, не се брише тоа така лесно.. Почекај, пробај пак, ама според мене не се напнувај многу, не ти се големи шансите.

Мизерен ти бил живото и не ти се живеело само зато шо саканата не те сакала? Море брејјјјјјјјј.

Пред 4 години загубив братучед 26 годишен од рак кој не дочека да слави 27 години за само 2 дена.
Во моментов млади деца маки мачат со најгрдите болести и се би дале само да можат да се исправат на нозе и самостојно да извршат една ебена прошетка низ природа и да вдишат чист воздух, да пијаат кафенце низ чаршија, да уживаат во годините, во здравјето, во нормална дружба со врсниците.
Фамилии крпат крај со крај за да преживеат некако. Родители се борат да им помогнат на своите деца, да им ги задоволат најосновните потреби, за едно пристојно детство.
Некаде низ светот мајка плачи за загубата на своето чедо, дете плачи за загубата на својот родител.
Некаде низ светот некој си оди дома со решението за отказ во рака, некој единствен вработен во фамилијата, чија плата крепела и пополнувала дупки на сите страни.
Да продолжувам?

Ама неее, не се овие ни малку лоши работи како твојот живот. Твојот е најмизерен зато шо ти си посебен, ти си натчовек над сите човеци.
Твојот е најмизерен затоа што некоја ти се скарала, а ти дури сега си се свестил дека крајот на една љубовна врска ти наѕира под прагот. И кој кур ако на крајот се скараш и останеш со таквото в раце. И кој кур ако треба да бараш нова женска. Си бил лишка, сноси си ги последиците. Ниту една не е должна да те трпи чим така си се однесувал со неа. Врската не е само ајде љубовта и се е најдобро и средено.
Седни машки размислил кај си се испосрал, сумирај и гледај во иднина на исто место да не кењаш. Пиши чавка на оваа врска, и размислувај за понатаму. Ако по некое време ти се врати, прави што ќе правиш но едно запамти-НИКОЈА НЕ Е ДОЛЖНА ДА ТЕ САКА ТЕБЕ И ДА ОСТАНИ ПОКРАЈ ТЕБЕ, САМО ЗАТОА ШТО ТИ ТАКА САКАШ.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom