Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување

Пусто его чоечко кога ќе се повреди...И да ти рекла дека прекинува оти си нашла сериозна врска, пак ќе квичеше по форуми и секаде дека те зезнала.
Од друга страна пак не можеш да ја прифатиш како девојка заради твоите критериуми и покрај тоа што ти се допаѓа.
Ајде сега пошто си принципиелен дечко оставија ја рајат или пак прифатија ја како девојка и однесувај се со неа како таква.
Едноставно на девојката и се скурчило да ти биде фак бади.

so devojkami sme zaedno veke 3 meseci , sum imal devojki i prijatelki dosta... za prv pat mi se sluci da zasakam nekoja tolku mnogu brzo , za tolku kratko vreme... devojkata e bozanstvena , prekrasna, skromna, mirna , pametna , dovolni pricini za da omeknes odma... Do pred da ja zapoznaam ziveev bash turbo zivot , postojano bev ispadnat , doma si idev samo za spienje , a nekogas i ne... Postojano zurki druzenja , i najgolemiot problem Joint , ednostavno bev vklopen vo haosot sto ne opkruziva... I smetase samo toa kaj mene, so pushev Joint, ne e takov tip na covek da gi opravduva tie raboti , i jas bev zdruzen so nezgodna ekipa... Postepeno se distancirav od krugot sto me opkruzuvase , veke ne ni se gledam so niv so cel da nema nikakvi prepreki vo vrskata... Prestanav i da pusham joint veke vo tie 2 meseci, sepak ne e ednostavno da go smenis cel tek na zivotot za kratko vreme , no se resiv oti stvarno ja sakam... ubavo bese se, se dodeka ne pafnav pak... Me grizase sovesta, bev cuden , me prasuvase so e rabotata, ne sakav da i kazam, strav mi bese da ne raskineme i ne i priznavav. Nemozev da ja drzam lagata poveke od 3 dena vo mene, ne sum takov tip na covek, mi bese samo strav da ne raskineme... Tretiot den ispadnavme i sednavme na edna klupa i i rekov naj iskreno deka nemozam da ja lazam poveke, nemozam da bidam zatvoren i da si kutam, oti ja cenam... koga i kazav deka pak sum pafnal stana i mi izbega so taksi, nesakase ni dodoma da ja odnesam... Ona se kaci vo taksi , jas vo kolata i metak kaj nea pred kukja , stasav pred taksite i go zaprav , ne ocekuvase deka toa ke go napravam... za srekja drugiot den se smirivme, no za zal veke nesaka da mi veruva za nisto. eve veke 2 nedeli , se osekam kako da me pregazil voz... I vetiv deka nema da ima takvo nesto , deka zgresiv , i deka mi e pobitna od ostanatite raboti... ama seuste e ladna i nesaka da go prfati toa so i go kazuvam , deka stvarno mi znaci i deka ja sakam.... vcera pominuvav pokraj edna cvekara i i kupiv edna ruza, malo nesto e i eftino, ama pak so golemo srce ja kupiv, znaev deka od 10 e na rodenden kaj nejzina drugarka taka mi kaza deka vo 10 ke ispaga , sakav da ja iznenadam, bese 7 saatot znaev deka e doma, i nenajaven otidov pravo nakaj nea, neli nenajavenoto iznenaduvanje e poslatko... zastanav kaj nejze pred kukja so ruzata i i zvonam za da se simne, koga ona mi vika aaa ja ispadnav so drugarkite... i mislam ruzava vo raka mi ovena , i taka poparen si otidov, mi rece deka ke mi zvoni posle rodendenot kaj 12 , nemozev da sedam doma, ispadnav taka sam na vozduh mislev deka ke zvonikaj 12, mi se javi vo 1 i 30, ne e strasno so ja pocekav saat ipol, strasno e so ja premisliv, i ete ja mi zvonese, ja zemav i tgnav da ja nosam nakaj doma, oti pa na fakultet bese sabajlevo rano treba da stanuva, nesakav nida ja zadrzavam, i dodeka vozev nakaj nea,taka deprimiran kako vozot da me pominal, zastanav, srede pat , i meprasuva so e rabotava, ispadnav od gepekot ja izvadiv ruzata i i ja dadov... se zbuni... neocekuvase takvi gestovi... koja e pricinata za ruzata mi vika?! treba li da ima pricina i vikam, za da ti podaram ruza? pogolema pricina od tebe nema ti si pricina i vikam , te sakam, zatoa.... ja zema ruzata no ne ja prifati... mislese deka pak sum napravil nekoja glupost i vika sega so ruza li ke me potkupuvas....onemev... ne mi idese ni eden zbor so da i kazam pokraj seto toa so go mislam jas za nea, i ova so go pomisli ona za mene, veke ne mi veruva za nisto .... neznam kako da ja upravam rabotata, ja sakam mnogu , iskreno . ona ne saka da se osmeli da mi poveruva... neznam so da napravam.....
Cista patetika i ti, i taa. Dobro kaza deckoto pogore baraj nekoja sto ke te prifati. Pa ne pravis kojznae sto samo joint vitkas nisto strasno :)

Mislam deka se zaljubiv vo eden LOS DECKO... Ustvari neznam dali sum zaljubena kako da znam??? Ne sum bila zaljubena do sega . ... :(

Mislam deka se zaljubiv vo eden LOS DECKO... Ustvari neznam dali sum zaljubena kako da znam??? Ne sum bila zaljubena do sega . ... :(
Е и?
Aко прашањето ти е како да знајш одговори си дали ги исполнуваш овие 4 основни елементи: грижа, одговорност, почит, и знаење кон Лошиот дечко.

I me interesira kakvo e cuvstvoto koga e nekoj zaljuben da znam dali sum zaljubena? :D
Tи одговорив погоре, во постот, го дополнив.

Инаку ако си заљубен ти летаат пеперутки во стомакот. Ако си многу заљубен ти летаат мечиња во стомакот, како оној цртаниот летечките мечиња шо беше на МТВ на времето.

Tи одговорив погоре, во постот, го дополнив.

Инаку ако си заљубен ти летаат пеперутки во стомакот. Ако си многу заљубен ти летаат мечиња во стомакот, како оној цртаниот летечките мечиња шо беше на МТВ на времето.
Of lele sve mi e jasno sega :cautious: Kazuvaj brzo kako da se odljubam???o_O

Of lele sve mi e jasno sega :cautious: Kazuvaj brzo kako da se odljubam???o_O
Почнувај да ги негираш 4-те елементи со дела и ќе се одљубиш. Барај си добар дечко во меѓувреме (ако воопшто те привлекува таков калибар на момци)

Почнувај да ги негираш 4-те елементи со дела и ќе се одљубиш. Барај си добар дечко во меѓувреме (ако воопшто те привлекува таков калибар на момци)
Ne mi treba ni dobar ni los ... planirav ako se zaljubam da bide onaka volsebno ... A ne nekoj da si diga akcii nad mene ili slicno. Pa i ja sum prosta da ti kazam ... ke probam da pravam kako sto mi kaza valjda ke mi izleze od tupava moja glava :)

Ne mi treba ni dobar ni los ... planirav ako se zaljubam da bide onaka volsebno ... A ne nekoj da si diga akcii nad mene ili slicno. Pa i ja sum prosta da ti kazam ... ke probam da pravam kako sto mi kaza valjda ke mi izleze od tupava moja glava :)
Ова иронична си или стварно вака мислиш?

Не си заљубена.
Иначе чувстовото е лајк биинг д уан. ју заст ноу ит.
Epa ako ne sum zaljubena zasto togas mesec ipol mislam na nego i spijam so telefon pod pernica cekajki go da mi pise ili da se javi .... i zasto so nego mozam da pominam preku inatot prva da mu pisam, zasto koga razgovaram so nego nasmeana sum do usi i povekje i cel den skokam niz stan kako netacna od srekja, a koga go nema mi ide sve da zapalam okolu mene??[DOUBLEPOST=1413585688][/DOUBLEPOST]
Ова иронична си или стварно вака мислиш?
Stvarno taka mislam :)

Epa ako ne sum zaljubena zasto togas mesec ipol mislam na nego i spijam so telefon pod pernica cekajki go da mi pise ili da se javi .... i zasto so nego mozam da pominam preku inatot prva da mu pisam, zasto koga razgovaram so nego nasmeana sum do usi i povekje i cel den skokam niz stan kako netacna od srekja, a koga go nema mi ide sve da zapalam okolu mene??[DOUBLEPOST=1413585688][/DOUBLEPOST]
Stvarno taka mislam :)
Затраскана си. Има разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom