so devojkami sme zaedno veke 3 meseci , sum imal devojki i prijatelki dosta... za prv pat mi se sluci da zasakam nekoja tolku mnogu brzo , za tolku kratko vreme... devojkata e bozanstvena , prekrasna, skromna, mirna , pametna , dovolni pricini za da omeknes odma... Do pred da ja zapoznaam ziveev bash turbo zivot , postojano bev ispadnat , doma si idev samo za spienje , a nekogas i ne... Postojano zurki druzenja , i najgolemiot problem Joint , ednostavno bev vklopen vo haosot sto ne opkruziva... I smetase samo toa kaj mene, so pushev Joint, ne e takov tip na covek da gi opravduva tie raboti , i jas bev zdruzen so nezgodna ekipa... Postepeno se distancirav od krugot sto me opkruzuvase , veke ne ni se gledam so niv so cel da nema nikakvi prepreki vo vrskata... Prestanav i da pusham joint veke vo tie 2 meseci, sepak ne e ednostavno da go smenis cel tek na zivotot za kratko vreme , no se resiv oti stvarno ja sakam... ubavo bese se, se dodeka ne pafnav pak... Me grizase sovesta, bev cuden , me prasuvase so e rabotata, ne sakav da i kazam, strav mi bese da ne raskineme i ne i priznavav. Nemozev da ja drzam lagata poveke od 3 dena vo mene, ne sum takov tip na covek, mi bese samo strav da ne raskineme... Tretiot den ispadnavme i sednavme na edna klupa i i rekov naj iskreno deka nemozam da ja lazam poveke, nemozam da bidam zatvoren i da si kutam, oti ja cenam... koga i kazav deka pak sum pafnal stana i mi izbega so taksi, nesakase ni dodoma da ja odnesam... Ona se kaci vo taksi , jas vo kolata i metak kaj nea pred kukja , stasav pred taksite i go zaprav , ne ocekuvase deka toa ke go napravam... za srekja drugiot den se smirivme, no za zal veke nesaka da mi veruva za nisto. eve veke 2 nedeli , se osekam kako da me pregazil voz... I vetiv deka nema da ima takvo nesto , deka zgresiv , i deka mi e pobitna od ostanatite raboti... ama seuste e ladna i nesaka da go prfati toa so i go kazuvam , deka stvarno mi znaci i deka ja sakam.... vcera pominuvav pokraj edna cvekara i i kupiv edna ruza, malo nesto e i eftino, ama pak so golemo srce ja kupiv, znaev deka od 10 e na rodenden kaj nejzina drugarka taka mi kaza deka vo 10 ke ispaga , sakav da ja iznenadam, bese 7 saatot znaev deka e doma, i nenajaven otidov pravo nakaj nea, neli nenajavenoto iznenaduvanje e poslatko... zastanav kaj nejze pred kukja so ruzata i i zvonam za da se simne, koga ona mi vika aaa ja ispadnav so drugarkite... i mislam ruzava vo raka mi ovena , i taka poparen si otidov, mi rece deka ke mi zvoni posle rodendenot kaj 12 , nemozev da sedam doma, ispadnav taka sam na vozduh mislev deka ke zvonikaj 12, mi se javi vo 1 i 30, ne e strasno so ja pocekav saat ipol, strasno e so ja premisliv, i ete ja mi zvonese, ja zemav i tgnav da ja nosam nakaj doma, oti pa na fakultet bese sabajlevo rano treba da stanuva, nesakav nida ja zadrzavam, i dodeka vozev nakaj nea,taka deprimiran kako vozot da me pominal, zastanav, srede pat , i meprasuva so e rabotava, ispadnav od gepekot ja izvadiv ruzata i i ja dadov... se zbuni... neocekuvase takvi gestovi... koja e pricinata za ruzata mi vika?! treba li da ima pricina i vikam, za da ti podaram ruza? pogolema pricina od tebe nema ti si pricina i vikam , te sakam, zatoa.... ja zema ruzata no ne ja prifati... mislese deka pak sum napravil nekoja glupost i vika sega so ruza li ke me potkupuvas....onemev... ne mi idese ni eden zbor so da i kazam pokraj seto toa so go mislam jas za nea, i ova so go pomisli ona za mene, veke ne mi veruva za nisto .... neznam kako da ja upravam rabotata, ja sakam mnogu , iskreno . ona ne saka da se osmeli da mi poveruva... neznam so da napravam.....