Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
zdravo lugje,imam problem pri sexot,ednostavno ne mi se diga,poloviot organ e so mnogu slaba erekcija,pa bi ve zamolil da mi kazete preku forumov,sto da pravam,kako da go sredam toa neubavo custvo a sum mlad za da imam takvi problemi,ako imate nekoj dobar odgovor,vi se molam odgovorete mi,pozdrav

zdravo lugje,imam problem pri sexot,ednostavno ne mi se diga,poloviot organ e so mnogu slaba erekcija,pa bi ve zamolil da mi kazete preku forumov,sto da pravam,kako da go sredam toa neubavo custvo a sum mlad za da imam takvi problemi,ako imate nekoj dobar odgovor,vi se molam odgovorete mi,pozdrav
уролог, вијагра, бендоксин капки, промена на патнерката, јога, медитација....

Воопшто не е смешно!

Не ти се дигнал еднаш два пати и сега си уплашен да не ти се случи повторно и не се опушташ доволно. Препушти се на сексот на убавината не мисли на тоа дали ти се дига или не и ке видиш дека ке имаш резултати. Све ти е до психата :)

Воопшто не е смешно!

Не ти се дигнал еднаш два пати и сега си уплашен да не ти се случи повторно и не се опушташ доволно. Препушти се на сексот на убавината не мисли на тоа дали ти се дига или не и ке видиш дека ке имаш резултати. Све ти е до психата :)
виде колку мислења има “членот“ ?!

Добро ова некој трола очигледно е ..ама ипак има доста со вакви проблеми....прво прашањево не е за во оваа тема пошо не е љубовен проблен него сексуален... Друга работа иако тролаш па ќе одговорам пошо се има ситуации да се десило ова на многу луѓе што ги знам па и на мене...али се случило еднаш... и се тоа е до психичката состојба во која си ...дали чуствуваш притисок , дали си нервозен, сакаш претерано да се покажеш па доаѓа до еден вид ментална блокада...ама не е ништо страшн се дур не се случува често...нареден пат треба опуштено и нема гајле..ама доколку се чуствува често ондак треба да се провери на лекар...

Кога разликата во години е 11 и кога има материјална разлика и кога си свесен дека шансите се мали..но сепак има нешто посилно од се,нешто те влече,те турка па те запира и се така одново...Кога еден поглед те прави посилен и те полни со енергија и кога се враќаш во реалноста и размислуваш зошто е тоа така...

Не сакала ништо повеќе со мене, ништо!!!!!!! Ништо не сакала повеќе, ништо не сакала!! :(:(:place::place::place: Нашето морало еднаш да се заврши, а одговор не дала зашто немало потреба од тоа, не била врска па да ја раскинуваме. Не ми должела објаснување како што јас никогаш не сум објаснувал кај сум, со кого и што правам. Мој проблем било што не сум можел да сфатам дека не била повеќе заинтересирана. И се здосадило да трча по мене, не сакала веќе да губи време. И реков дека можеби се имам заљубено и не мора веќе да бидат средби туку така можеме поозбилно да се обидеме. Многу било болно за неа таа наша врска, јас сум бил ладен и не сум ја почитувал, не ме кривела мене што не сум ја засакал туку сум немал почит никаква. Сум почитувал секакви девојки и сум молел за трошка внимание а неа сум ја газел а се правела за мене. Дури и 300 евра ми пратила за да ми се најдат за факултет, а не ми кажа тогаш дека се од неа. :place: Чекала одговор на мои пораки со денови а за други девојки се сум правел. Така рече таа!!! Не сум бил должен да ја сакам, но заслужила почит. Се извинив за се. Да, јас бев слеп тогаш. Што да правам ве молам помогнете ми, зарем вака се да се заврши, ве молам нека ми помогне некој. Знам патетичен сум, се брукам, како тинејџер плачам но што да правам. Јас не сакам веќе да го живеам овој мизерен живот, овој животтттт е никаков и ништооо е овој живот!!!!!!!! Овој живот е ѓубре!!!! Како да живеам јас сега? Не заслужуваат ли луѓето втора шанса ? Не била повеќе заинтересирана. Сакала крај да стави на се. И нудам сега врска, зарем да ме сакаше ќе се откажеше ? НЕЕЕЕЕ !!!! Не сака. Не ме сака. И се имам згадено сигурно. Многу ја сакам, сакам да ја вратам, но како ? Да оставам да помине некое време, па да ја барам пак да почнеме некако поинаку без да збориме за минатото, да го избришеме како да не постои. Да почнеме вреѓајте ме, брукајте ме, најмалку ми е важно во овој момент. Ништо не ми е важно!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=znvqF7DDrzM

Друже ти сеа си створил во главата дека она ти е најдобра прилика која е пропуштена , и правиш се за да пробаш и со нејзе за да можеш после да си кажеш пробав не идеше тоа е.Вака ти е тешко зошто ти си глупиот во ситуацијата и само поради тебе цел живот ќе те копка муабетот „што би било кога би било“ и ќе си правиш филмови како тоа ќе ви било најубаво на цел свет и дека она е совршената.Затоа иди негде напуши се, начукај зависно од тоа што правиш во животот и ќе сфатиш дека си класичен идиот што се потресува за испуштена можност.Ако сам си ја возиш дека си ја пропуштил совршената девојка во твојот живот , тогаш оди купи си 9 мачки и long live the king.И не и ги враќај парите , кој ја ебе курвата кај нејќе со тебе уште парите назад.

Вака сега..
Имам една многу добра другарка, значи се дружиме нонстоп, пишуваме, све си кажуваме, и ништо не крие од мене.. Има и дечко, ама ми вика дека воопшто не го сакала туку онака само за авантура и било, и ми вика додека трае нека трае.. Онака ќе си се видат ќе си се смуваат и тоа е тоа..
Е сега проблемов е што се заљубив во девојчево пред месец и нешто.. Само го скривам тоа, не и го кажувам..

Некој да ми кажи да ми објасни, како да и кажам дека ја сакам, и дека сакам нешто повеќе да бидиме од другари.. И што во случај да ми речи ама јас те сакам како другар.. Пошто повеќето така би кажале (ја за другар те сметам, не за нешто повеќе бла бла)..

Фала многу.. И ако можи само сериозни одговори, пошто сериозен сум и сакам да биди нешто со девојчево..

Вака сега..
Имам една многу добра другарка, значи се дружиме нонстоп, пишуваме, све си кажуваме, и ништо не крие од мене.. Има и дечко, ама ми вика дека воопшто не го сакала туку онака само за авантура и било, и ми вика додека трае нека трае.. Онака ќе си се видат ќе си се смуваат и тоа е тоа..
Е сега проблемов е што се заљубив во девојчево пред месец и нешто.. Само го скривам тоа, не и го кажувам..

Некој да ми кажи да ми објасни, како да и кажам дека ја сакам, и дека сакам нешто повеќе да бидиме од другари.. И што во случај да ми речи ама јас те сакам како другар.. Пошто повеќето така би кажале (ја за другар те сметам, не за нешто повеќе бла бла)..

Фала многу.. И ако можи само сериозни одговори, пошто сериозен сум и сакам да биди нешто со девојчево..
Пробај да и дадеш некој хинт да сфати дека ја свиѓаш, ако не ти успее тоа, кажи и отворено дека не ја гледаш само другарски веќе изгледа,па види што ќе биде... И јас сум во иста ситуација, се пробав,него никако да му текни дека има нешто тука и решив да му кажам. Подобро да ме одбие,него да се мачам вака..

Епа тоа и јас се плашам.. Или ќе биди нешто или па ќе прекиниме и со другарствово.. Така да можда е подобро другари само..
Иначе и имам дадено досега нешто знак дека ми се свиѓа.. Али сигурно мисли дека како на другарка тоа и викам.

Епа тоа и јас се плашам.. Или ќе биди нешто или па ќе прекиниме и со другарствово.. Така да можда е подобро другари само..
Иначе и имам дадено досега нешто знак дека ми се свиѓа.. Али сигурно мисли дека како на другарка тоа и викам.
Не мора да прекинете со другарството, не ја преминувај ти линијата од која што знаеш дека нема после назад.. Кажи и искрено,не драматизирај многу и ме прави биг деал од работата. Тоа ми е барем мене планот,ама јас мислам дека и тој ме свиѓа,ти не спомна ништо за тоа. Има шанси таа тебе да те свиѓа?

Мислам дека има шанси да ме свиѓа..Нонстоп комплименти ова она ми дава.. ама незнам..

Да се видам со неа, ќе и кажам се.. или паа како да дознаам дали е заинтересирана за мене ?

Вака сега..

Во друштво имавме еден сличен пример. Двајцата беа многу добри другари и исто од време на време имаа по некој за авантура. Ние постојано ги зезавме како се многу блиски другари, па можеби тоа ги поттикна да размислуваат за да бидат нешто повеќе. Сега се во брак и имаат синче.
Муабетот ми е штом сте многу блиски и уживате во заедничкото дружење и разговарате за се, започнете и со разговор што би било кога би било :) Размисли и за тоа што ти кажува дека не го сака дечкото, можеби сака да испровоцира некоја реакција од тебе. А и ако нема воопшто никакви чувства за тебе, не би требало искрениот разговор да го наруши вашето пријателство, ако е изградено пред се на почит еден спрема друг.

Можно е.. Сум размислувал што можи да биди тоа со дечкото.. Што треба јас воопшто да правам кога ќе ми речи сакала да раскине.. Јас и викам да размисли пак, значи не и давам знаење дека сакам нешто со неа.. Мислиш дека треба да и напнам да раскини ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom