Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
За мене само цитрулин малат, 3 грама доза има доста пумпање во него :)

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Јас пиев цитрулин малат, ама тотално ништо не осетив, никакво пумпање, само нагони за повраќање имав кога го пиев, ништо друго.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Јас пиев цитрулин малат, ама тотално ништо не осетив, никакво пумпање, само нагони за повраќање имав кога го пиев, ништо друго.
Za AAKG nema bash mnogu izvori, po 2-3 rechenici od nekoj sajt, ali pishuvashe deka ne deluva isto kaj sekogo. Najverojatno kaj tebe nemalo dovolen efekt. Kolku vreme go pieshe?

Eve link od proizvodot:

http://www.pbc.mk/proizvodi/no2-nitric-oxide/aakg-extreme-mega-caps-30-kaps-detail

Не знам што сакате да осетите од суплементи?
Ако целта е подобри перформанси и повеќе мускулна маса.
3 суплементи се :
Креатин монохидрат, Бета-Аланин и Цитрулин малат.
Другите немаат докази и функционираат на плацебо.

Зашто Цитрулинот секојпат го поставуваш пред Аргининот, како посупериорен од него?

Не знам што сакате да осетите од суплементи?
Ако целта е подобри перформанси и повеќе мускулна маса.
3 суплементи се :
Креатин монохидрат, Бета-Аланин и Цитрулин малат.
Другите немаат докази и функционираат на плацебо.
ај објасни за ова малку повеќе, како функционираат колку е дневна доза и слично ме интересира да гуглам

Ako moze mislenje za gejnerov , i upotreba za pocetnik , cel e dobivanje nekoe kilo plus , pozz

Attachments

• IMG_20141020_162450.jpg
    IMG_20141020_162450.jpg
    611,6 KB · Прегледи: 25
Последно уредено:
Дајте некоја приоритетна и буџетски-пристојна комбинација од неопходни витамини и минерали да земам... 300 работи требаат но еве по приоритет кажете што е побитно да се земи.

Колку пари кошта ZMA бленд да го земеш као готов продукт а колку кошта сам да си го искомбинираш и шо поише се исплати?
Некој упатен, ве молам.

Колку пари кошта ZMA бленд да го земеш као готов продукт а колку кошта сам да си го искомбинираш и шо поише се исплати?
Некој упатен, ве молам.
Great minds... ah well.

Некој упатен, ве молам.
Витамин Б6 (60 капсули) - 280 денари
Цинк (100 капсули) и магнезиум (100 капсули) заедно ме фаќа околу 700-750 денари.
Значи имаш витамин Б6 за 2 месеци и цинк и магнезиум за 3 месеци за 1000ка отприлика.

А цел суплемент (60 капсули - 2 месеци) ти е 800 денари.

Ако комбинираш сам, во трите капсули имаш 50 мг витамин Б6, цинк 25 мг и магнезиум 250 мг, а ако го земеш цел суплемент во една капсула имаш 6 мг витамин Б6, цинк 15 мг и магнезиум 225 мг.
Напрај ја сам математиката како повеќе ти се исплати :D

Последно уредено:
Витамин Б6 (60 капсули) - 280 денари
Цинк (100 капсули) и магнезиум (100) капсули заедно ме фаќа околу 700-750 денари.
Значи имаш витамин Б6 за 2 месеци и цинк и магнезиум за 3 месеци за 1000ка отприлика.

А цел суплемент (60 капсули - 2 месеци) ти е 800 денари.uvas

Ако комбинираш сам, во трите капсули имаш 50 мг витамин Б6, цинк 25 мг и магнезиум 250 мг, а ако го земеш цел суплемент во една капсула имаш 6 мг витамин Б6, цинк 15 мг и магнезиум 225 мг.
Напрај ја сам математиката како повеќе ти се исплати :D
Od kade gi kupuvas site i kolku ti e dnevnata doza ?

Od kade gi kupuvas site i kolku ti e dnevnata doza ?
Од аптека. Пред спиење по една таблетка од трите.
Инаку цинкот и магнезиумот на Natural Wealth, а Б6 на Synergy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom