Да , да Вујошевиќ колко толко па покажа днс нешто иако треба да повежба едн на едн игру али сс тој закуцување што требаше според и фаул-кош да биде покажа дека има потенцијал , дали ќе остане само на тој ќе видимо
Вујошевиќ не е трењираја 12 д,на због колено , после магнетну резонанцу имаја е само 2 тренинга , и још нешто да у 1-ву четвртину имаш скршен нос имаш тешко дишење доста и изигра и покажа.[DOUBLEPOST=1413668785][/DOUBLEPOST]Мислу тој што га кажа на старт од мое членување на форум дека модерна кошарка има брзину и одбрану тој и се трењираше а еве и се применуе .
Кумановци бесва скептици одкако заврши турнир , мислу дека и д,нска на утакмицу се гледаше грч у публику и бесва спремни да га линчуев трењера ако се изгубеше утакмица .
Игор покажа зрелост иако е млад за трењера много постари трењери можев да учив од њега ипак е партизанова школа а туја нема шала , дисциплина и работа само тој води до успех.
Измене се направисва у прав момент , никој не шутна без потребу освен Аце у 4/4 али затој две асистенцие после за Сашу и Штерјова, сакам да га гледам Куманово овакој да игра паметно с,с акцие и да давав по 40 коша у рекет .
А ако дојде ЦИМЕР СА ТАШМАЈДАНА
и још мислу една 4-ка
дечки можемо комотно да рачунамо на фајнал 4 
Последно уредено:

голем напредак у игру има куде вулета ради тој што игра за тим и много паметно, исто такој аце курчо игра доста зрело за разлику од пред некоју годину иако одбрана увек ќе му е слаба страна
е сга у овуј утакницу не ми се свиѓасва неколко работе, прво тај одбрана зонска ли беше што ли беше што остављасва простор за тија шутеви за 3 поена, за разлику у второ малце како да се орпависва, друго што не ми се свиѓа е што ни правив много офанзивни скокови некако како рекет да неумемо да га заградимо и још нешто што не ми се свиѓа е тој што у некои 5-6 наврата играсва сс некои дугачки пасови преко цел терен од кои мислу дека само едн пројде на што стварно треба да се работи зашто туј ни сечев топке и стизав до лсни поени у свак случај позитивно сам изненаден од игру на тим за разлику од претсезону