Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надамо дека стварно ќе испадне добар проект, да не биде како до сга година за годину. И ја верују у Игора, и покрај лошу претсезону, на први два меча тим се покажа одлично, а и тој што коначно су застанале спонзори зад екипу дава наду за натамо. Али време ќе покаже дали управа сака инстант успех или дугорочан проект. Утакмица против Кожув за два дна ќе даде доста одговори на тој каква е екипа и трењер, затој треба да се напуни сала, да им дадемо поддршку на играчи и да се надамо на све бољи и бољи наступи.

Последно уредено:
Председник на клуб гу има земено спортску салу на концесију на 20 године мислу дека беше (исто и соколана е дадена на други некои). Веќ неколко године сала е под њега, а што има направено за салу? Гурамо се како идиоти на искачање на едни врата широки едн метар искачав 5000 душе, нема светло, има туја и мали деца, не дај боже нешто да се деси нема да може да се искочи од салу, за вц и да не зборимо. Колко кошта 10 сијалице да ставив под западну трибину да се види??? И не ми јасно од куде он искочи за претседника на клуб, сигурно дека има некој интерес туја и од две стране, пошто знам дека се води судски поступак да се врати сала на општински сојуз на спортови пошто ништо не е направено за одржавање на салу, а сга они истите га стављав за претседника на клуб?
Иначе пуна подршка до Михајловскога...

Саша Аврамовиќ!!!

Трењер е приметија на полувреме страшну пукнатину од пик,па Саша на тј начин даде едно 10 лсни поена у 2 полувреме.

Аце и Штерјов ме потсетисва у едн момент на дуо Блесингејм-Шариќ од Цибону онуј сезону,па добро бе маму му ебу врти ли се пик толко,до 101 и назад су вртеле пик.

Имамо страшан проток на топку и играмо скоро цело време сс ниску 4ку-Вуле.Мислу дека треба повише треба да играв 1-3-1 зону...изгубисва се играчи на Кожув неколко пут на туј зону,усавршена е топ.

Аце и Вуле максимално подредени на тим,али Ацо мора одбрана боље,па маму му ебу Главчев га бушеше:confused:.

Пошто главна тема су центри цело време Штерјов е бија днска за 10ку!!!Радоје сасвим солидан имаше едно куцање супер,Хајнс мнго мала минутажа-само 9 минута али 2 најбитни скока на крај ги фати.Мачкита тј статус репрезентативац изгледа много га удрија у главу треба Игор да га спушти на земју малце.

Браво момци!!Супер игра!!

П.С Какв беше ролинг тј на Сашу на крај на 3/4...остана без зборови!

Браво момци , браво за школску извојувану победу , згазисте ги под кош 42 коша сте дале од рекет , и с,га скептици кои плачесва по Луковиќа можев да си га водив како што викаше ја за брање ОРАСИ.
И можу да најаву едно големо засилување од вторник на позицију 5-ка , нејќу с,га да га именују ке кажу у понеделник попладне чека се његова одлука за потпис што значи работа е 99 % готова .
Само иницијали ке ги ставу па ви можете да погаѓате кој е - Р. В.

Браво момци , браво за школску извојувану победу , згазисте ги под кош 42 коша сте дале од рекет , и с,га скептици кои плачесва по Луковиќа можев да си га водив како што викаше ја за брање ОРАСИ.
И можу да најаву едно големо засилување од вторник на позицију 5-ка , нејќу с,га да га именују ке кажу у понеделник попладне чека се његова одлука за потпис што значи работа е 99 % готова .
Бивш клуб исто како на Аврамовиќа. :rolleyes::свиркам:

Ratko Varda brat dobro si slsnaja ama teska rabota da dojde ne e ni 50% zavrsena rabota :D

Одлично идев акције тој ми се много свиѓа само одбрана да е поагресивна.
Иначе за Луковиќа видемо кд улегна играше си одбојку с'с наши под наш кош такој нема потреба тој да коментирамо само некои га исвиркасва и виде се после дека немаше много вољу да игра а и тренер не га пушти.[DOUBLEPOST=1413663873][/DOUBLEPOST]
Одлично идев акције тој ми се много свиѓа само одбрана да е поагресивна.
Иначе за Луковиќа видемо кд улегна играше си одбојку с'с наши под наш кош такој нема потреба тој да коментирамо само некои га исвиркасва и виде се после дека немаше много вољу да игра а и тренер не га пушти.

Свака част на Кумани што га поздрависва на крај за разлику тија некои у салу што га исвиркасва...

Последно уредено:
Mnogo pametan poteg napravi uprava sto ga otpusti Oliver-a, a na njegovo mesto donese Sasu. Sasa ke bide nositel na igru ovuj sezonu, edn od lideri u tim. Kostovski gledam indeks na korisnost 38. Bravo, bravo. Sve na sve odlicna utakmica. Imase kratki padovi u igru, ama za srecu brzo se koregirava stvari. Osman ima strasan potencijal. Kd dojde u klub svi gledasva ss skepsu ali dobro se pokaza. Mnogo sigurno igra. Drugi si besva na nivo, osven Hajns nekako izgubeno iako mora da se priznae deka imase malu minutazu. Sledeca ss Sokoli u gosti ke bide zaebana. Ako se ispostavi deka e tacno i stvarno potpise Varda e tg ke bide zesce zaebano :)))

Чиста победа, али ќе беше послатка да игра Урош.

Да , да Вујошевиќ колко толко па покажа днс нешто иако треба да повежба едн на едн игру али сс тој закуцување што требаше според и фаул-кош да биде покажа дека има потенцијал , дали ќе остане само на тој ќе видимо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom