Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos:

Вака сега. Вие сте генерали после војна. И натаму останува фактот дека Јувентус пред Арсенал да го играш има 100 пати повеќе логика.

А она за Арсенал го пиша после завршување на мечот.

:ROFLMAO:

Ке ја врти Мареј,трпајте 2ка 4коеф во живо

А она за Арсенал го пиша после завршување на мечот.

:ROFLMAO:
Хм. Тоа за Арсенал важи генерално, не конкретно за некој меч. Јувентус последен пат немаше победено во Серија А во март кога загубија од Наполи. Арсенал од друга страна сезонава покрај тоа што игра очајно има само две победи во Англија на 8 натпревари.

Што се однесува на Сасуоло-Јуве според мене овие Сасуоло се една од најзаебаните екипи Очигледно лани ме сјебаа против некој и од тогаш ги памтам.И лани беа разнесени од Интер и после тоа сите по таа логика следните кола играа против нив.Исто и оваа година се случи истото сценарио со Интер и знаев дека ќе им скинат на некој од горниве екипи.Башка што мрзам да играм екипи со големи серии башка што овие Сасуоло никад нема да ги играм веќе,иако мислам дека Дортмунд ги надминаа веќе.

Ми ја дава Мидјиланд 3+ у 93 и 95 и ливерпул ме буши тим2 пошо она КОТЛЕНО балотели ќе му ебам мамицата у пичка!

Ми ја дава Мидјиланд 3+ у 93 и 95 и ливерпул ме буши тим2 пошо она КОТЛЕНО балотели ќе му ебам мамицата у пичка!

Јее.... е сеа столбот е фатен.... Палермо т1 и Аталанта т1 било која од овие да ја дае за системот ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom