Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.177
- Поени од реакции
- 18.248
Ама збунувачка слика е еј.Чива маскота е, орел е?Двата се белоглави/белокапи, ама тој другиот беше печен орел
maskotata :
Ама збунувачка слика е еј.Чива маскота е, орел е?Двата се белоглави/белокапи, ама тој другиот беше печен орел
maskotata :
Они се раса - гримаса.вие албанците сте посебна раса? знаеш да разграничиш национализам од расизам?
За нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.Све е тоа ок, спорт, вриење крв едно друго...
Не заземам ниедна страна и без никаква иронија ме интересира од некого, гледам сега у Тетово и Струга се слави нешто..
Што точно се слави?
Експејн самуан ту ми, плис...
Не ми е прашањето иронично, сериозно ми е и не сакам саркастични одговори. Плис.
Албанија е нивната репрезентација и крај. Исто како што Србите од БиХ навиваат за Србија, а Хрватите од Херцеговина навиваат за Хрватска. И не само што навиваат, Хрватите од БиХ во сите спортови играат за Хрватска.Камо така да се радуваа и кога игра репрезентацијата која е и нивна...
Нобеловец за мир, пошто нели добар дел од нив се борци за човекови права и слободи.За нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.
Што очекуваш од Албанци? Нобеловец по физика или биологија да дадат?
Но пак пуштањето на дронот не го оправдува тепањето на играчите од навивачи, не е виновен дронот што организаторот е неспособен да одржи ред на стадион каде немаше спротивно навивачи.Па не го гледав, ок, ете и први да почнале да викаат. Тоа не ги оправдува Албанците да пуштат дрон со знаме што е политичка провокација. И двете страни прават прекршок во случајот, ама ти сакаш да испадне дека Албанците се чисти, жртви, ми нисмо одавде и слични фори. И пак одбегна да ми одговориш за тоа со Косово је Србија, од разбирливи причини.[DOUBLEPOST=1413321853][/DOUBLEPOST]
Па мислам дека не би требало, тоа БиХ ако игра ќе се важи за провокација.
ако бе...ние и бетер сме истрпеле па и тоа... ама сте чудниНека навиваа за кого сакаа, ама моментално ида низ Тетово и скандираа УЧК, за каури гасна комора и слично- За државата и народот што ги спаси у '99. Тоа ти е, рани куче да те лае...
Всушност дадовме за медицина http://en.wikipedia.org/wiki/Ferid_MuradЗа нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.
Мислам дека имаат веќе небеловецЗа нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.