UEFA Евро 2016 (квалификации)

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.933
Све е тоа ок, спорт, вриење крв едно друго...
Не заземам ниедна страна и без никаква иронија ме интересира од некого, гледам сега у Тетово и Струга се слави нешто..
Што точно се слави?
Експејн самуан ту ми, плис...
Не ми е прашањето иронично, сериозно ми е и не сакам саркастични одговори. Плис.
За нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.

Што очекуваш од Албанци? Нобеловец по физика или биологија да дадат?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.457
Поени од реакции
14.894
Камо така да се радуваа и кога игра репрезентацијата која е и нивна...
Албанија е нивната репрезентација и крај. Исто како што Србите од БиХ навиваат за Србија, а Хрватите од Херцеговина навиваат за Хрватска. И не само што навиваат, Хрватите од БиХ во сите спортови играат за Хрватска.

Колку и да играат Албанци за Македонија, секогаш Албанија ќе биде нивна репрезентација.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
За нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.

Нобеловец за мир, пошто нели добар дел од нив се борци за човекови права и слободи.

Член од
27 септември 2014
Мислења
175
Поени од реакции
350
Нека навиваа за кого сакаа, ама моментално ида низ Тетово и скандираа УЧК, за каури гасна комора и слично- За државата и народот што ги спаси у '99. Тоа ти е, рани куче да те лае...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Па не го гледав, ок, ете и први да почнале да викаат. Тоа не ги оправдува Албанците да пуштат дрон со знаме што е политичка провокација. И двете страни прават прекршок во случајот, ама ти сакаш да испадне дека Албанците се чисти, жртви, ми нисмо одавде и слични фори. И пак одбегна да ми одговориш за тоа со Косово је Србија, од разбирливи причини.[DOUBLEPOST=1413321853][/DOUBLEPOST]
Па мислам дека не би требало, тоа БиХ ако игра ќе се важи за провокација. :D
Но пак пуштањето на дронот не го оправдува тепањето на играчите од навивачи, не е виновен дронот што организаторот е неспособен да одржи ред на стадион каде немаше спротивно навивачи.

Сепак најголема и најдобра одлука била да нема албански навивачи, којзнае што ќе биднеше.

Што да ти одговарам за Косово је Србија?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе што се расправате со шкрги неможат да ве разберат и готово, инаку кога имаше инциденти во Џенова Србија го јадеше сега УЕФА е на потег, според мене 3:0 службен резултат, неколку утакмици без публика за Албанците и парична казна за Србија поради пропустот со навивачот.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.457
Поени од реакции
14.894
Јасно ми е зошто слават Албанците. Повторно се работи за тој менталитет кој преовладува кај сите нации во регионот.

Тоа е менталитет на ’ненаебливост’ и ’деструктивна креативност’. Се сведува на тоа кој кого заебал, некоја балканска итроштина... кај нас го имаш Итар Пејо. Или погледнете ги форумите. Не може никој да ги заебе Балканците, веднаш тие ги знаат сите светски заговори и задкулисни игри.

Е ова е прослава на тој менталитет...

C

Castiel

Гостин
Нека навиваа за кого сакаа, ама моментално ида низ Тетово и скандираа УЧК, за каури гасна комора и слично- За државата и народот што ги спаси у '99. Тоа ти е, рани куче да те лае...
ако бе...ние и бетер сме истрпеле па и тоа... ама сте чудни :D

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259

Всушност дадовме за медицина http://en.wikipedia.org/wiki/Ferid_Murad

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.389

Мислам дека имаат веќе небеловец

Kajgana Shop

На врв Bottom