NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Не, грешка си Марли. 6 саати сме разлика со ET ние, освен во тие 2 недели кога во различен викенд ни се менува времето кога сме 5 (така се заебавме минатата сезона).

Сега сме 6 разлика (овој викенд) и 3 по нивно е 9 по наше. Треба 2 по нивно за да е 8 кај нас.

П.С. Основна работа е за НБА фанови како нас да ја знаат временската разлика :) 7 кога пишува во 1 по полноќ почнуваат утакмиците :)

Ставете го времето што го мислите 2-3 дена предвреме, за да си планирам бидејќи сум 1 саат понапред од Македонија јас. :icon_mrgr: Иначе најдобро да биде како ланскиот формат.

Не, грешка си Марли. 6 саати сме разлика со ET ние, освен во тие 2 недели кога во различен викенд ни се менува времето кога сме 5 (така се заебавме минатата сезона).

Сега сме 6 разлика (овој викенд) и 3 по нивно е 9 по наше. Треба 2 по нивно за да е 8 кај нас.

П.С. Основна работа е за НБА фанови како нас да ја знаат временската разлика :) 7 кога пишува во 1 по полноќ почнуваат утакмиците :)

Ја увек сум ги мешал времињава, значи по 2 нивно е ставен драфтот, така да дечки у Недела у 20.00 по наше ќе биде драфтот, бидите тука ситe :)

До утре кажите како да биде со конференцијете, до сега 4-2 е за да биде една конференција, ако нема промени до утре ќе напраем една конференција да бидемо сите !!

Ја увек сум ги мешал времињава, значи по 2 нивно е ставен драфтот, така да дечки у Недела у 20.00 по наше ќе биде драфтот, бидите тука ситe :)

До утре кажите како да биде со конференцијете, до сега 4-2 е за да биде една конференција, ако нема промени до утре ќе напраем една конференција да бидемо сите !!
Една нека биде и од мене :)

Утре у 8 свите пред компјутер, појќе гласаа за една конференција и една нека биде...
Со среќа утре на драфтот :)

Draft TypeSnake
Draft Date
Sunday, October 12, 2014 at 2:00 PM ET
Seconds Per Pick
90
Draft Order
Randomized One Hour Prior to Draft Time

Кој не е запознаен со правилата Снејк драфт значи дека сите ќе бираме од 1 до 16, бирањето ќе биде Рандом, и после првата рудна идемо од 16 спрема еден, значи 16-тиот бира прв у втора рунда, првиот од прва рудна бира 16-ти у втора и така со ред

Ајде бе 2 недели како што викаш ги немаше никаде и сега откако се средивме се пријавуваат , здравје следната сезона ... и што ќе се пријават ќе пробаат и пак ко лани исто ќе ги баталат акаунтите .

Го едитирав мислењето, погоре дека сум прочитал погрешна страна, некоја меѓу првите :pos: и ми излегоа нови људи за играње, тоа да ти не било така :icon_lol:
Нејсе еве и бодувањето како ќе биде за секој играч во тимот посебно

ORINGStats
Points (PTS)1
Blocks (BLK)1
Steals (STL)1
Assists (AST)1
Rebounds (REB)1
Turnovers (TO)-1
Field Goals Made (FGM)1
Field Goals Attempted (FGA)-1
Free Throws Made (FTM)1
Free Throws Attempted (FTA)-1

Потсетување за сите: Драфтот почнува за 1 саат (во 8).

Ај некој нека ми објасни како се одвиваат натпревариве

Ај некој нека ми објасни како се одвиваат натпревариве

Секое коло (точно една недела трае) играш против различен тим, и на кој тим играчите во тој период му донеле повеќе бодови, тој победува тоа коло и добива една победа , додека поразениот еден пораз. Тие со најдобар скор ќе играат плејоф кој нема врска со плејофот во НБА, туку при крај негде се играат дуели во плејоф формат со испаѓање. Значи сезоната во фантази завршува на крајот од регуларниот дел.

Че ве рушим оваа сезона бе. :D
Местачот, Марли, нека отвори тема за новата сезона :D

Последно уредено:
Заминав на кафе со другар и го пропуштив драфтов... во глобала добри играчи имам ама еден центар и тоа факинг Руди Гоберт ццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom