NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Може драфтот да биде во недела во 19 часот ? И да биде системот да играме секоја недела против различен тим , а за тоа дали да бидеме сите во една конференција или да има две конференции како сакате така нека биде може за тоа и да се изјасниме сите па како мнозинството одлучи така нека биде . Јас сум да има две конференции така е поинтересно . Па вие видете и одлучете според мнозинството .

И јас сум за една конференција. Нема потреба од две конференции не добиваме ништо а како што спомена некој може непотребно некој појак да испадне од плејофот.

За драфтот ќе се прилагодам кога и да е, ако не можам Online ќе си сетирам листа.

Можам и јас во недела...

Него кажете изјаснете се за ова со конференцииве и мене ми нема смисла да има две сепак само 16 екипи сме и секако секој со секого ке игра.Разликата е само во табелата во рангирањето.

Ок, нека биде една конеференција нека се изјасни уште некој па ќе средимо тоа после, до сега повеќе се за една конференција..

@KembaW мрзо скопска ајде прифати тоа инвајтот :icon_lol: и да го средам драфтот

E сеа кој се разбира околу времето, пишува драфт тајм Draft Time (ET), ова е по нашки или по нивно амерички ?[DOUBLEPOST=1412947129][/DOUBLEPOST]ET e east time, значи по нивно, по мои прерачуни 3.пм у нивно би било 7 пм у ГМТ (Greenwich Mean time) и 8 ПМ по Лондон. Толку го наместив, ваљда таман сум :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom