Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не...@Струмикс изгласаа вакво нешто?
ОК... сијаличката за масло светнува ако нема доволен притисок.Тоа ти се случува во лер или?Дечки мењав уље, филтер за уље и филтер за воздух на Пунтото (1.9 ЈТД, 85кс,2002 година,редовен сервис) и некаде ден-два пред да го сменам ми се палеше сијаличката за уље 1-2 секунди и ке се изгаснеше.Е сега откако сменив сијаличката пак знае од време на време да се упали и да се изгасне, исто така 1-2 секунди кратко.Дали има процедура да се ресетира тоа или нешто друго е проблемот.Иначе Пунтото има Борд компјутер но никаде не покажува дека треба да се смени уље или дека е потребен сервис.
90% ти е до филерот за масло. Каков стави?Дечки мењав уље, филтер за уље и филтер за воздух на Пунтото (1.9 ЈТД, 85кс,2002 година,редовен сервис) и некаде ден-два пред да го сменам ми се палеше сијаличката за уље 1-2 секунди и ке се изгаснеше.Е сега откако сменив сијаличката пак знае од време на време да се упали и да се изгасне, исто така 1-2 секунди кратко.Дали има процедура да се ресетира тоа или нешто друго е проблемот.Иначе Пунтото има Борд компјутер но никаде не покажува дека треба да се смени уље или дека е потребен сервис.
ОК... сијаличката за масло светнува ако нема доволен притисок.Тоа ти се случува во лер или?
Има шанса да биде некоја банална електрична заебанција како на пр. да заебава некој давач, но може да биде и уљна пумпа...
90% ти е до филерот за масло. Каков стави?
Пробај стави му некој адитив во уљето од оние иранскине, ако има разлика терај и знај дека моторот е за ремонт.Се случува и додека возам да светне кратко и одма да се изгаси, само 1-2 секунди.
Незнам каков филтер е, ама и со претходниот почна и со новиов така прави така да мислам дека нема врска каков е филтерот.
Дечки мењав уље, филтер за уље и филтер за воздух на Пунтото (1.9 ЈТД, 85кс,2002 година,редовен сервис) и некаде ден-два пред да го сменам ми се палеше сијаличката за уље 1-2 секунди и ке се изгаснеше.Е сега откако сменив сијаличката пак знае од време на време да се упали и да се изгасне, исто така 1-2 секунди кратко.Дали има процедура да се ресетира тоа или нешто друго е проблемот.Иначе Пунтото има Борд компјутер но никаде не покажува дека треба да се смени уље или дека е потребен сервис.
Се е можно да се случи дури најбанална работа на пример како сликава нешто ваков е при крај .Дечки мењав уље, филтер за уље и филтер за воздух на Пунтото (1.9 ЈТД, 85кс,2002 година,редовен сервис) и некаде ден-два пред да го сменам ми се палеше сијаличката за уље 1-2 секунди и ке се изгаснеше.Е сега откако сменив сијаличката пак знае од време на време да се упали и да се изгасне, исто така 1-2 секунди кратко.Дали има процедура да се ресетира тоа или нешто друго е проблемот.Иначе Пунтото има Борд компјутер но никаде не покажува дека треба да се смени уље или дека е потребен сервис.
Аирлија го рашириле бизнисот.Некој искуство да не има со овие http://www.pazar3.mk/mk/AVTOMORALMARKET ?
Гледам убиваат со цениве, малце ми е сумливо дури
Дотури 100-200 грама и ќе немааш гајле[DOUBLEPOST=1413121635][/DOUBLEPOST]Дечки мењав уље, филтер за уље и филтер за воздух на Пунтото (1.9 ЈТД, 85кс,2002 година,редовен сервис) и некаде ден-два пред да го сменам ми се палеше сијаличката за уље 1-2 секунди и ке се изгаснеше.Е сега откако сменив сијаличката пак знае од време на време да се упали и да се изгасне, исто така 1-2 секунди кратко.Дали има процедура да се ресетира тоа или нешто друго е проблемот.Иначе Пунтото има Борд компјутер но никаде не покажува дека треба да се смени уље или дека е потребен сервис.
Можеш да увезеш и регистрираш ама треба воланот да го преместиш на нормалната страна.Поздрав.
Знае ли некој со поскапувањето на годишната регистрација за автомобилите, колку ќе излегува регистрацијата за Венто или Голф 3, заедно со минималното осигурување? Порано, тоа било меѓу 10 и 11 илјади денари.
И друго, дали може да се увезуваат абтомобили од Англија, и да се регистрират?
Ви благодарам од напред.
захфалјуем,контакт не сум далСтави ФМ модулатор кај запалка и види што пишува кое е фрквенција и потоа на радио подеси го според таа фрквенција што е на модулаторот инаку дали го вклучи контакт од клучот на колата?
Sent from my iPad 3 using Tapatalk
усб ставам на иста фрекфенција нема ништо,од телефон шушти не е баш чисто,што може да е?захфалјуем,контакт не сум дал![]()
Ако шушти тогаш треба да подесиш фреквенцијата од модулаторот ама гледај да е НЕ постоечка фреквенција по Македонски радија на пример постои радија 95.5 ,96.8 , 94.7 и така натаму тие постојат затоа подеси ја од модулаторот подалеку од тие постоечки фреквенции на пример намести ја на 87.5 или 85.5 и на крај ако го користиш телефонот да приклучиш има повеќе шанса да шушти бидејќи и телефонот прима сигнали како што е нотификации,повици,емајли и сл. затоа батали телефони не е баш ефикасна, најубаво со УСБ приклучи .захфалјуем,контакт не сум дал[DOUBLEPOST=1413132339][/DOUBLEPOST]
усб ставам на иста фрекфенција нема ништо,од телефон шушти не е баш чисто,што може да е?