Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Џулиен Мур развали во Maps to the stars, дефинитивно треба да добие Оскар номинација, инаку најсилната карика во филмот. Не знам што му е на Кроненберг со последните два филма, тотално поразлично пример од A history of violence, Eastern Promises и Dangerous Method. Ајде овој не беше така лош, глумците го извадија, ама Cosmopolis ужас ужаса.

Mи се допадна целиот тој приказ на пропали Холивудски ѕвезди, Миа Васиковска :love: + , оној вампирон не сакам да го гледам, значи толку одбивност и покрај разни улоги до него е нешто..

Кој ви се овие филмови бе за 60 годишни чичковци. :LOL:

Dawn of the planes of the Apes ima solidna snimka... dvdrips uste nedela dena maksimum :vozbud:

Нејќе, а?

waiting-room.jpg

Џулиен Мур развали во Maps to the stars, дефинитивно треба да добие Оскар номинација, инаку најсилната карика во филмот. Не знам што му е на Кроненберг со последните два филма, тотално поразлично пример од A history of violence, Eastern Promises и Dangerous Method. Ајде овој не беше така лош, глумците го извадија, ама Cosmopolis ужас ужаса.

Mи се допадна целиот тој приказ на пропали Холивудски ѕвезди, Миа Васиковска :love: + , оној вампирон не сакам да го гледам, значи толку одбивност и покрај разни улоги до него е нешто..
Жити филмот A Dangerous Method, на таква сторија и таков каст, еден од најлошо прераскажаните филмови шо сум ги гледал, скрипта испод секое ниво.
Кроненберг најчесто го вадат глумците дека снима високобуџетни филмови, инаку просечен режисер ми е.

За мене најдобрите филмови за Бетмен се оние од Нолан, последниот беше послаб во однос на првите два, но сепак фантастична режија, ефекти, приказна и како беше прикажана, за кадри да не зборам, особено со Џокер. Не ги омаловажувам претходните но сепак Нолан постави нови стандарди за Бетмен, бар за мене, Бетмен ми е омилен фиктивен лик и херој уште од најмали нозе.

Новата Бонд девојка, дами и господа, Леа Сејду 'Lea Seydoux' (ака blue is the warmest girl :love::love::love::love::drk::love::love::love::love::love::love::love:) не можеа подобра одлука да одберат! Повеќе среќа за Јелена Јованова на некоја друга аудиција :D

469379009-actress-lea-seydoux-attends-the-la-belle-et-gettyimages.jpg

Кога веќе сте ја спомнале, да добар избор е Леа, може да биде и како eye candy а може и посериозна улога да има. Ма да нигде не е 100% confirmed за неа ама најверојатно ќе биде Леа.

Нашиве медиуми малце претеруваа за Јелена јас како што прочитав само гледале снимки од неа, што и мислам дека не е нешто ептен блиску до добивање на улога.

Има некаде тема за филмовите што поднесоа кандидатура за оскар од неанглиско говорно подрачје и од кои се излезени торенти?

Back
На врв Bottom