Македонка отишла да работи на брод и исчезнала

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку суровост од капетанот,гајле му е за едно девојче кое дошло да спечалува,ќе закотвува брод да губи рејтинг пред гости?! Ма не доаѓа у предвид!
Работничка класа и не е толку важна си рекол,секое чудо за три дена.
Но,кога тогаш ќе му дојде и него за наплата на секое злодело што го сокрил или сторил...
Најискрено се молам да прочитам дека е пронајдена,дека била киднапирана и пуштена,дека е здрава и жива... Надешта последна умира.

http://proverkanafakti.mk/za-mozhno...kedonija-ischeznuvanjeto-na-denisa-markovska/

Еден одличен текст во кој се укажуваат сите пропусти во овој случај!
Залудно кога излегуваат кроце кроце ,,детали’’ за наводно пронајден труп, за кој се кладам дека ќе потврдат демек е истиот со оној на Дениза, со цел да се затвори случајот.

И го нашле телото во Егејско море?............. :confused:

Најден е труп, женски демек. Не можат да го идектификуваат надворешно, затоа што самото стоење подолго време во морска вода, присуството на алгите кои се лепат, создава тешкотија, бидејќи цврсто се залепуваат за секој дел од кожата (вклучувајќи папиларни линии на прстите), па така речиси постанува невозможно да се дојде до незафатен дел од кожата по целото тело. Ако пробаш да ја пресечиш и одделиш, иди во пакет заедно со алгата.

Ќе се споредува ДНА на трупот, со оној на родителите од Дениса.

Mozno e i da e siluvana i ubiena od strana na nekoe nadlezno lice i frlena od brodot za da lici navodno na samoubijstvo.
И јас мислам дека е ова .

Исто на вести слушнав дека кога и го нашле мобилниот немало сим картица во него.

• Ми се допаѓа
Reactions: aye
Нема шанси да не се препознава ликот после 2 недели, макар тоа било и солена вода. Не плива во киселина па да се распадне за толку краток период.
Треба родителите да отидат да ја идентификуваат (пред да земат ДНК), освен ако не е замрсена работата па да не им дозволат... :cautious:

Тешко на родителите,и фамилијата ако е таа..

Девојчето си отишло со некој Шеик или богаташ. Тоа и баба ми го знае.

Se molam vas da ne vi se desi vakvo neshto pa da dobiete pravo chustvo... kako mozhete da kenjate onaka uz pamet?
Se molam i za devojcheto da bide najdeno zhivo i zdravo, iako chisto sumljam deka toa kje se desi... ali veruvam taka.
Ostanuva da se oficijaliziraat vestite i da ja vidime vistinata i ishodot. :(

Родителите дале примерок од ДНК, сега се очекува во рок од 5-6 дена да кажат дали телото на жената што ја пронашле грциве одговара со ДНК-та на родителиве на Дениса...

Да се надеваме дека нема да се совпаѓаат резултатите

Родителите дале примерок од ДНК, сега се очекува во рок од 5-6 дена да кажат дали телото на жената што ја пронашле грциве одговара со ДНК-та на родителиве на Дениса...

Да се надеваме дека нема да се совпаѓаат резултатите
Како да бараш игла во сено. Еве да не е 100% но 90% сум сигурна дека трупот е на Дениса. Нема логика некој да и ја земе облеката и да ја подметне на друг труп. А она да го смисли тоа наводно за да ја мислат за мртва премногу е за нашиот менталитет.

Последен пат била видена на палубата во раните утрински часови. Моја претпоставка што се случило.
Кога останала сама на палубата т.е кога тие што биле со неа си отишле дошол некој или некои по се изгледа битен(и) човек(луѓе) за бродот. Дали бил(е) некој(и) познат(и) или редовен(ни) патник(ци), или некој(и) од екипажот мање битно, битно го кријат и него и целиот случај го заташкуваат. Кога ја видел(е) сама на палубата па уште и ако бил(е) поднапиен(и) или пијан(и) толку му(им) сече отишол(ле) и ја нападнал(е) па ја силувал(е) и по се изгледа убил(е). За да се ослободи(ат) од трупот, а во таква ситуација не се размислува баш со здрав ум решил(е) да ја фрли(ат) во морето, со надеж дека нема да се најде одма па ете може и ќе се распадне телото па плус некои докази може и да се избришат пошто сепак вода е или па тој(тие) што го направил(е) злосторот или како и да кажам да добие(јат) на време за да избега(ат).

Малце парадоксален е муабетот за надежи да не е она. Ако не е она тогаш е некој(а) друг(а). Загубата ќе постои, а болката и јадот ќе го осетат само фамилијата и блиските. Ние ќе куцаме постови и ќе изиграваме детективи на туѓи проблеми.

Сигурно ја силувале и удавиле да не каже после.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom