Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А Веб?
Или Веб на посебно место се смета, заедно со Гигс,Сколс,Фергусон
Имаше анализа на погрешни одлуки на Веб во врска со тимови и знаеш што беше интересно? На Челзи им дал повеќе погрешни одлуки "за" отколку на Манчестер Јунајтед и има поуспешен скор со победи на Челзи него со победи на Манчестер Јунајтед. Сто пати ја имам линкано статијата, досадно ми е веќе иако за фаци ко што има тука кои пропагираат дека гледаат фудбал од 3 и 1/3 години не би требало да има анализи и статии. Но сепак, големите клубови секогаш го крадат хајлајтот. :icon_mrgr: Сам се заеба :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Имаше анализа на погрешни одлуки на Веб во врска со тимови и знаеш што беше интересно? На Челзи им дал повеќе погрешни одлуки "за" отколку на Манчестер Јунајтед и има поуспешен скор со победи на Челзи него со победи на Манчестер Јунајтед. Сто пати ја имам линкано статијата, досадно ми е веќе иако за фаци ко што има тука кои пропагираат дека гледаат фудбал од 3 и 1/3 години не би требало да има анализи и статии. Но сепак, големите клубови секогаш го крадат хајлајтот. :icon_mrgr: Сам се заеба :icon_lol:
:pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
22 - Cesc Fabregas & Stewart Downing have created the highest number of goalscoring chances (22 each) in the PL this season.
Даунинг секоја сезона си е ваков. Првата сезона кога имаше 0 голови и 0 асистенции кај нас, на крај на сезона памтам дека ги имаше направено 88. Али кога Керол беше тој што треба да ги реализира.... :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
дисклејмер, нејќам да испадне дека го обвинувам Челзи за судиска помош туку без веза се веќе некои неосновани заебанции :icon_mrgr:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Хахахаха добро бе местиме утакмици убо ни е :cool:
Иначе нема смисла да глумиш ко незнајш дали некој гледа фудбал и колку време...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Али Санчез колку беше само напизден и нервозен по таа лева страна, тоа беше за чудо, се гледа дека годините во Барселона го направија пичкица. Се исфрустрира што ниту еднаш не помина крај Бане па кога да почна да мава, ко две тинејџерки коа се скубат. Типично барселонско :D
Бане е играчина, мислам дека на припремниве кога Челси играше со Реал на Роналдо нему даде да мрдне, Санчез за него е п.чкин дим.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Сине го шитнавме веб уште пред 2 сезони. Момакот си бараше авторитет, а мојса секако дека никогаш немаше да му го понуди истото. Сега суди за челси а слободното време го поминува на имотот во Јоркшир каде јава коњи.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Челзијаши што е со Куртоа ,добар ли е ? Сеа гледам МОТД и многу лош удар доби , па и крв од увото му течеше.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Сепак мислам не се жалете, генерално убо го водеше дербито Еткинсон
Тој шо виде Јуве-Рома си знај ;)
Ја ја гледав и Челзи-Арсенал цела и Јувентус-Рома цела.
Затоа ептен убаво знам. ;)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Челзијаши што е со Куртоа ,добар ли е ? Сеа гледам МОТД и многу лош удар доби , па и крв од увото му течеше.
Chelsea Football Club can confirmThibaut Courtoiswent to hospital during our Premier League game against Arsenal yesterday [Sunday] for precautionary tests on a head injury. Those tests came back all clear.

Thibaut was treated for a minor cut to his ear and was released from hospital last night. He is expected to report for international duty later this week.

Шо ќе рече, го акнаа малку за добредојде.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Даунинг секоја сезона си е ваков. Првата сезона кога имаше 0 голови и 0 асистенции кај нас, на крај на сезона памтам дека ги имаше направено 88. Али кога Керол беше тој што треба да ги реализира.... :D
И кај нас слична статистика имаше Озил со асистенции. Ама заборај дека во Реал му асистираше на К. Роналдо, а кај нас му „додава“ на Саного и Велбек.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Венгер немa дa дoбие никaквa кaзнa.

А зa нaвивaчите имa нештo?

Статус
Затворена за нови мислења.