Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Досега мене Алегри ми изгледа како човек кој се плаши да промени нешто во Јувентус и во формација и во игра. Досега нема наметнато ништо негово, како да нема свое јас. Денес поради повредата на Касерес на полувреме се спремаше да влези Видал и поради вториот гол го стави Огбона и си продолжи по старо. За тактиката со Атлетико да не правиме муабет.
Ако промени и резултатите му се мизерија ризикува отказ а најмалце го сака тоа после отказот од Милан.

Може и да си тера со тактиката на Конте и собира скудета и со тоа да се задоволи ама ќе видиме.

Интересно ќе биде следното лето за Јувентус и него каде што мислам дека еден од Погба и Видал си оди а ништо чудно и Пирло да бега некаде.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Сите си ги прочитал ?
па не, оние што сум ги прочитал се тресење глупости, затоа и велам имам чувство дека сите постови ти се тресење глупости иако не сум ги сретнал и прочитал сите, али осеќам дека е така:)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
па не, оние што сум ги прочитал се тресење глупости, затоа и велам имам чувство дека сите постови ти се тресење глупости иако не сум ги сретнал и прочитал сите, али осеќам дека е така:)
Па ако сакаш прочитај ги и кажи ми дали сите се глупости, не дека ме интересира што осеќаш или што мислиш...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Па ако сакаш прочитај ги и кажи ми дали сите се глупости, не дека ме интересира што осеќаш или што мислиш...
мој ме ИНСЕКТ не вара, верувам дека сите ти се глупости, не ги читам:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.794
Име, на 5 цм има слободни, бараме топката да биди поставена на линијата. Според Јувенташите линијата се смета за дел од 16те метри.
за да бараат најпрво фаулот треба да е направен на линија а не е...
90 посто тука коментирате од навивачки аспект и секој си има одбрано страна али реално беше едно 10цм д линија, го гледав фаулот повеќе пати

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.676
Лош е фотошопов, али чисто да се одбележи најдобриот играч на Јувентус денеска.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
да требаше да најдам некој гифт или слика за да те опишам, подобар од овој немаше да најдам, жими се, алал ти вера:cuc::D
Дали ти мислиш ќе застанам да дискутирам нормално на тема каде со години се вртат истите муабети ?

Пошо години наназад знам што се пишуваше, истото се пишува и денеска од истите луѓе, така да....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Дали ти мислиш ќе застанам да дискутирам нормално на тема каде со години се вртат истите муабети ?

Пошо години наназад знам што се пишуваше, истото се пишува и денеска од истите луѓе, така да....
од кај знаеш бе, си шпионирал?:D

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Која касапска игра на Рома човече,а ниту еден црвен картон,и на крај коа апла мораше да покаже црвен на гејон јужен,и на Мората ни крив ни дужен му даде црвен.Стварно ме разочараа,очекував убав фудбал од нив,а ко да ги гледав тепачите Торино.Требаше уште прво полувреме да попијат неколку црвени ко ништо,а се бунат тука примиле гол од непостоечки пенал,а и они дадоа гол од таков.Она лигушот Гарсија за виолинскиот потег у секоја нормална федерација би попил дебела суспензија,останува да видиме дали ќе биде покрената дисциплинска постапка.А тоа дека Рома има подобар тим од Јуве го кажувате ради што ви се мутни мислите од цмиздрење,знам дека стварно не сте до толку ретардирани да мислите така.

SALUTE LA CAPOLISTA !;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom