Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Кртола за утре КХЛ
Амур - ЦСКА 2ка. Само не знам дали ќе стигнам да уплатам во 10 играат.
Металург Новокузњецк - Северстал 6.5 - (или можеби х2) ........гледам Металург даваат по 1 и нешто гол на натпревар а примаат по 3. Другиве пак два и нешто гола даваат и примаат по натпревар. Во просек на нивните утакмици паѓаат по 4-5 гола.
Сибир -Торпедо 4.5 + мада не сум сигурен за овие.
Јурга -Салават УФА х2
Лада- Авангард 2ка
. Лада вчера ја забележа првата победа сезонава па доста им е засега не верувам две да врзат со ред и тоа против Авангард
Нефтехимик -Барис х2 или 4.5 +. Првиве многу примаат по 4 на наптревар во просек а даваат по 3.
Јокерит - Медвешчак 1
СКА -Слован 1
Динамо Рига- Динамо Минск си викам 6.5 -
мада за оваа утакмица абер немам што би изиграл.

Предложи нешто
Што предложи у 6 сабајле играат :D
Ајде демек за тие после 9.. ако има квоти у кладилнициве и тоа..

Ward-Anderson 2
Chardy-Gasquet 2
Dimitrov-Istomin 1
Може и Sock-Tomic 2

2.5+ прават овие 4, ако веќе се решиш да ги играш :D

Ма да тенис е спорт за големи уплати не знам ти како ги играш :D

abe ozbilno, samo davaat procitav i iskluciv tab, gleam nemaat nigde istaknato :D
Шала на страна даваат ваучер. :)

Ахх псж никогаш титула да не видите да умрете сите до еден. Каква паричка ми земавте.. Наполи го скокнав, а 3 дена викам наполи тепа 100%. Ебеш му матер..:(

Што предложи у 6 сабајле играат :D
Ајде демек за тие после 9.. ако има квоти у кладилнициве и тоа..

Ward-Anderson 2
Chardy-Gasquet 2
Dimitrov-Istomin 1
Може и Sock-Tomic 2

2.5+ прават овие 4, ако веќе се решиш да ги играш :D

Ма да тенис е спорт за големи уплати не знам ти како ги играш :D
Повеќе утакмици со повисоки коефициенти :D Или едноставно ги комбинирам со фудбал да речиме. Или еве утре хокеј има можи и со тоа да вметнам некоја од овие наместо оние кои не знам како да ги изиграм во хокејот. Со големи уплати би играл ама билансот на успех е многу лош во последно. :pos: Баш сега си ги најдов сите ливчиња или скоро сите од последнава година па ќе направам една добра пресметка колку имам фрлено а колку земено. Иако не е ова баш паметна идеја :LOL:

10617466_790069024385479_2099752731_n.jpg

Претерано ќе беше и ПСЖ да влези..јас сум 100% сигурен дека беше местена и не постои чоек шо ќе ме разубеди..едноставно ја претераа со резултатите, се и сешто излезе..дури Бенфика и Порто во ист термин победија шо се нема случено не знам од кога...вечерта играа Реал,Наполи и ПСЖ и сигурен бев дека една нема да влези и испадна како шо очекував..Салзбург,Фејнорд,Партизан па англиските сите кецој завршија..каков ден еј страмота е денес да не бидиш добитен

Зашо не ја бранеше бе брат? 5000 на х2 и свиркај си.
И Реал и Наполи у исто време му играле а Наполи губеше на полувреме..башка можда немал 5000 како ги кажа како 10 денари да се :D[DOUBLEPOST=1412546119][/DOUBLEPOST]
каков ден еј страмота е денес да не бидиш добитен
И секако ти не си фатил ? :D

И Реал и Наполи у исто време му играле а Наполи губеше на полувреме..башка можда немал 5000 како ги кажа како 10 денари да се :D
Најдобро би било во живо да ја прател. Реал уште на полувреме му е фатена, Наполи и Псж останаа. Е сега кога заврши Наполи, најдобро би било следен гол за Монако да се покрие али тоа е..

И Реал и Наполи у исто време му играле а Наполи губеше на полувреме..башка можда немал 5000 како ги кажа како 10 денари да се :D[DOUBLEPOST=1412546119][/DOUBLEPOST]
И секако ти не си фатил ? :D
Не ја видов Наполи :facepalm:
Немало основа за бранење ондак :D
Од утре Шангај почнува :sneaky:

Ти можи со време да си кажиш типој за Шангај :D
Ти можи со време да си кажиш типој за Шангај :D
Па за сабајле џабе е да ти кажам, нема да можеш да ги уплатиш. Ќе пишам за вторник сабајле нешто, ама тоа утре кога ќе излезе распоред.

Јас до крај на сезонава би ги избегавал Французиве што играат за Дејвис Куп, затоа што ниеден од нив нема шанса за Лондон, а ќе се спремаат јако за Дејвис Купот зашо дома играат и ова им е можеби едина шанса периодов за да земат титула. Ќе има киксеви од Цонга, Гаске, Монфилс на следниве турнири, убеден сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom