Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Па демек имаа прва опција, ама и самиот Венгер си кажа дека се било договорено со Челзи.
Имаа шанси да го земат?
Самиот Фабрегас си кажа дека Венгер не го сакал назад во Арсенал иако имале Арсенал опција да го купат пошто имале прва опција да го вратат

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кош лани беше еден од најдобрите дефанзивци у ПЛ, сезонава, еден од најлошите.
Nema vrska, dva kiksa vo sezonata protiv imobile i hazard ne go pravat los, a ne pak najlos. Imase i odlicni utakmici, bas kako onie od lani. Za losi ne pamtam osven ovie dve sto gi kazav.

Ali ovie sto go krivat Velbek za ovoj poraz kako i za onoj od Dortmund, takvi kako Hristov, tie se najsmesni.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Очекувано. Ама барем рано оваа сезона ни се тргна оваа одвратна утакмица од распоредот, сега уште традиционалниот пораз на Олд Трафорд и ќе бидам раат до мај.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Коста промашуе само кога е у офсајд.:P

Него мање више победава, али како е могуче Озил да остане во игра цела утакмица.:eek:
Сигурно се има наждрано вчера кило толумби, буквално се влечеше на терен а Венгер ни да го замени ни бутур.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ах овие од СК го сецнаа Цеск баш кога сакаше да каже колку не сака.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Еве им го класта Велбек. На умрените Галатасарај, не се радувам воопшто на поразот на Арсенал но ова им е само да не се палат на утепаниот Велбек.
Abe koj se pali da te zapalat trojca od NBA. Se palele :facepalm:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Не ми е јасно зошто се фативте за Велбек кога немаше никаква поддршка од средниот ред.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Не ми е јасно зошто се фативте за Велбек кога немаше никаква поддршка од средниот ред.
така се започнува, му даваш шанса дава 5 гола, следната не е крив зашто не е поврзан со средниот ред па после тоа ќе почне да излага со топка на трибини па после тоа ќе почне да промашува зицери па на крај ќе грее клупа. ДеЖаВу нас сосема ни е познато како функционира дени бој.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Какво лузериште е овој Венгер, не е нормално.

Останува со вечен киксер ко Кошиелни и стап за ореви ко Метерсакер у одбрана. Демек го чува Пер за да биде сигурен на високи топки, а имаат најмногу примени голови од такви во ПЛ. Овој Кошиелни стварно не знам како го фалите, ја да сум фан на Арсенал ќе го пцујам секој меч. Така се јадев со Рамос кога правеше нешто слично до 2011 некаде. Само што овој е понеспретен и од тој Рамос со долга коса, катастрофално чуство има за реакција кон противниците. Денеска ем направи пенал (за кој до душа Хазард издрибла ненормално) и го остави полу-инвалидизиран Диего Коста да го претрча у 77 минута.

Кога сме кај Коста, или ќе оди на операција или ќе се мачи вака ко денеска. Ништо не изигра, не е тоа тоа он без неговото движење меѓу дефанзивците и позиционирањето. Повредава го гњави од финишот на ланската сезона, очигледно е дека му треба подобар третман ама Мурињо тешко дека ќе пушти да остане без него подолго време што па може да му се удри од глава во некој ваков цврст меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom