Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Sarpsborg 080 - 0Strömsgodset
GG3+ ja odigrav, ista prikazna i pred 2 nedeli bese so utakmica od ovaa liga, sekoj natprevar mu bese GG4+, megusebni isto, ja odigrav jas si eba mater 0-0. Daj neka pocnat da davaat golovi oti drugive ko alva si vleguvaat, juntejted 3+, tvente 3+, skendija 2, eve go chelsea vodi...
исто и јас..

исто и јас..
абе незнам што малер е ова, пред 3 дена изиграв едно на заебанција на 100денари носеше 11 000, имав 6 утакмици играно и бордо цел ден ја читав по нет дека е сигурна тој ден, зицер, на reims пола тим отсутен бла бла, бордо ме поеба. Еве денес оваа уште сабајле ја видов ја типуваат 5+, 4+, 1-2, и што уште не па се поебав изгледа

Ова не е можно, ебати Удинезе бееееееее, се мислев дали да ја играм, дали да не ја играм, ја пишав и кретениве пенал прават у 91вааааааа

Лацио малку со мака ама барем влезе. Сампдорија исто, додека глупердите Парма наместо да дадат гол со играч повеќе, тие примија.

sto mislis brat za porto 1 i psg 1 ?
Порто 3 нерешени редно е да победат, исто и псж претходната ја киксноа, Сила и Лавеци нема да играат за Ибрахимович незнам, би требало и двете да испаднат, исто и наполи мислам ќе победи.

Добро бе дали вреди да се игра вкладилница?..јас од 3 утакмици 2+ што ги имам сите се 0-0 на полувреме и до 70-та уште 0-0 седат..неможам да поверувам..

sto mislis brat za porto 1 i psg 1 ?
Ставај ги слободно. Мада јас ја скокнав ПСЖ пошто видов во последните 8 утакмици немаат побда против Монако плус гнасни се за пишење сезонава ќе киксаат со ботски екипи, а ќе и стават 3 на Барса мамицата да им ја ебам. Инаку тие 8 утакмици не се некој релевантен показател пошто лани и двете беа силни, а пред тоа Монако 2 сезони не беше во прва лига па утакмиците се од 2008/09 итн кога и двете екипи не биле никаков кур фактор во Франција. Сега ПСЖ се прваци и први фаворити, а другиве не се тоа што беа лани. Ако и оваа не ја тепа ПСЖ можат комотно да се убијат да им го ебам племето.

planiram da igram sega 1 popravno pisite sto mislite
porto 1
psg 1 ili t1 2+
sociedad x2

Добро бе дали вреди да се игра вкладилница?..јас од 3 утакмици 2+ што ги имам сите се 0-0 на полувреме и до 70-та уште 0-0 седат..неможам да поверувам..
За кој како. Ти не вреди да играш. Некој пари има направено од ова :icon_lol:

Вреди за тој што ги има 0-2 :X3:

Ставај ги слободно. Мада јас ја скокнав ПСЖ пошто видов во последните 8 утакмици немаат побда против Монако плус гнасни се за пишење сезонава ќе киксаат со ботски екипи, а ќе и стават 3 на Барса мамицата да им ја ебам. Инаку тие 8 утакмици не се некој релевантен показател пошто лани и двете беа силни, а пред тоа Монако 2 сезони не беше во прва лига па утакмиците се од 2008/09 итн кога и двете екипи не биле никаков кур фактор во Франција. Сега ПСЖ се прваци и први фаворити, а другиве не се тоа што беа лани. Ако и оваа не ја тепа ПСЖ можат комотно да се убијат да им го ебам племето.
mislam deka e krajno da tepaat i protiv ovoj eban monaco , mada se mislam ili t1 2+ da go igram

mislam deka e krajno da tepaat i protiv ovoj eban monaco , mada se mislam ili t1 2+ da go igram
Абе ако се надеваш да тепаат ваљда ќе даат барем два гола ама којзнај. Без Лавеци и можеби без Ибра не знам. Како за инает 1-0 ќе тепаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom