wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.817
- Поени од реакции
- 34.523
Конечно сум во можност да ја играм DS2, само да помине испитна сесијаСе надевам е добра колку што замислував, ништо не сум гледал никакво видео освен првите 10 минути од играта, влегувам слеп и се надевам дека има Scythe!
Taman i site tri DLC-a ke bidat izlezeni dur ja svrtis.

Go igram jas prvoto, Crown of the Sunken King, i tesko e ama dobro.

Се надевам е добра колку што замислував, ништо не сум гледал никакво видео освен првите 10 минути од играта, влегувам слеп и се надевам дека има Scythe!

Во секој случај ми се свиѓа тоа со soul vessel и respec премногу затоа што јас сакам да испробувам различни билдови кога ќе најдам различни оружја, и место да ја почнувам играта од поново цело време, вака ќе си ја завршам со различни билдови. Се мислам да напраам faith+dex кога ќе најдам некое добро dex оружје ама сега за сега raw power strength. Е сега не знам дали јас сум по спремен за играва од кецот па ми оди полесно од очекувано или стварно еполесна не знам. Ама планирам да ја играм и на new game+ пошто читав дека било потешко. Не си споилнувам ствари и до сега истражувањето ми беше одлично иако знам дека пропуштив милион скриени врати и оружја. Два пати ме лапна fake chest xD Има и работи што не ми се свиѓаат како на пример тоа што од почеток имам teleport ама па тоа е неопходно за ваквиот распоред на светот, не е све interconnected со кратенки како во кецот. Ај да не го тупам многу сега ќе допишам нешто другпат xD