A ovaa ne izigrava majmun?Значи женската дека има и глас и стас -има. Лично нејзиниов жанр на музика не го разбирам ама ич и не ме бендисува ,ама за тоа дека е оригинална и своја - немам коментар.
За разлика од 90 % што изиграваат мајмуни типкава е прав музичар ....
што и фали?A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.
Чекај малце,полека. Ако женската не ти се свиѓа како карактер не значи и дека лошо изгледа или дека копира некој стил. За Македонија до сега бр.1 со глас,стас,изглед.A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.
Јесте да има ок тело ама на лице мене ич не ми е убава...Што толку машкиве дигнале по неа чалам бог знае...
![]()
Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа![]()
![]()
![]()
Ти да не си случајно од мојава бранша друже? Како може типкава да речеш дека не е убава. Да има некој необичен изглед па да речеш одредени луѓе само ќе ја дефинираат како убава девојка ама dude ... please.
Аааа, sfa'am, високи стандарди and all that shit. M'kay.Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа.
Ја спореди .... со Каролина ...Освен нога, ништо салам, цицка ич, фаца остра ковчеста. Нешто ко Каролина верзија е.
Види сега во темава правиме муабет за жени, така да незнам ти со твојте очи како можеш да судиш за нормална машка перцепција.Ја спореди .... со Каролина ...