Сара Мејс Костадиновска (Sarah Mace)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не мора да значи дека и Сара ќе ја следи истата судбина ко Тања, иако никогаш не се знае.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Значи женската дека има и глас и стас -има. Лично нејзиниов жанр на музика не го разбирам ама ич и не ме бендисува ,ама за тоа дека е оригинална и своја - немам коментар.
За разлика од 90 % што изиграваат мајмуни типкава е прав музичар ....
A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.400
Поени од реакции
28.579
A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.
Чекај малце,полека. Ако женската не ти се свиѓа како карактер не значи и дека лошо изгледа или дека копира некој стил. За Македонија до сега бр.1 со глас,стас,изглед.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Проблемот е што луѓево не ги делат музичариве како посебно нивната работа и нив како карактер, ако едното не им се допадне, во пакет и за двете работи имаат минус. Ете кај Џеса наша, може да се види типичен пример.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Јесте да има ок тело ама на лице мене ич не ми е убава... :D Што толку машкиве дигнале по неа чалам бог знае... :unsure:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јесте да има ок тело ама на лице мене ич не ми е убава... :D Што толку машкиве дигнале по неа чалам бог знае... :unsure:

Ти да не си случајно од мојава бранша друже? Како може типкава да речеш дека не е убава. Да има некој необичен изглед па да речеш одредени луѓе само ќе ја дефинираат како убава девојка ама dude ... please.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Ти да не си случајно од мојава бранша друже? Како може типкава да речеш дека не е убава. Да има некој необичен изглед па да речеш одредени луѓе само ќе ја дефинираат како убава девојка ама dude ... please.
Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа :drk:.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа :drk:.
Аааа, sfa'am, високи стандарди and all that shit. M'kay.

Ќе ти предложев да опнеш пример за девојка тебе што ти е убава, колку за споредба, ама не сакам да испадне маневар-а-ла-пукање-у-нога па ај ќе баталам и ќе оставиме се на твојава завршна реченица - секој со свој вкус (и отсуство на истиот :P)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Освен нога, ништо салам, цицка ич, фаца остра ковчеста. Нешто ко Каролина верзија е.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ја спореди .... со Каролина ...
Види сега во темава правиме муабет за жени, така да незнам ти со твојте очи како можеш да судиш за нормална машка перцепција.

Член од
1 јули 2014
Мислења
65
Поени од реакции
30
Се е ок, само што вакви добро музички потковани личности премногу се трудат да бидат различни и оригинални, резултатот е чуден и тешко прифатлив (најчесто).

Kajgana Shop

На врв Bottom