UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@DeviAngel дај не се бламирај, ако некој беше оштетен тоа беше Атлетико... тоа што нас не ни свиреле некои си ситни прекршоци, неможеш да го обвиниш судијата за целиот тек на натпреварот.
Првата ситуација кога Видал играше со рака во шеснаесетникот можеше и да свири, и да не свири пенал, дека играчот веќе беше паднат на земја, а и топката му беше позади грб... ама за раката на Касерес можеше слободно со чиста совест да покаже на белата точка. Толку крај на дискусијата на ова.

Незнам што толку се потресувате за поразов, можеби Јувентус играа лошо во нападот, ама затоа одбраната и средината беа на ниво, и тотално го неутрализираа противникот... а ретко кој го може тоа денес на Висенте Калдерон. Никој не доминираше на натпреварот, Јувентус имаа 1 шут на голот, додека Атлетико 2, никој никого не го стави во шише пред шеснаесетникот. Јас сум убеден дека со ваква игра (и со малце поуигран напад) дома ги добиваме.

Честики до фановите на А.Мадрид за победава, сосема заслужено
Јас се бламирам? Абе ств вие или неќите да читате или не ви се чита ко шо треба или само онака интересни малце да подиспадните као демек фер душиња :D , па милион пати напишав дека коментирам за сите одлуки за/против Јуве и за/против Атлетико не само за во корист или против еден тим туку цело купното судење = катастрофа.

Не е спорт ова, ова е криминал UEFA MAFIA MAFIA MAFIA ноу комент !!!

20141002.gzzseoulvw.jpg

ronaldo_moci.jpg

Велик фудбалер ...... не, ова е diva невиденa вистински талент !!!

И дајвањето е филозофија и тешка наука, така да треба да му се симне капа на шампионов.

пак ли расправате реал правила. Они секогаш се во право.шо само билдите поставе. Они се секогаш у право.:cenzura:

Aбе ганчо да беше правилно судењето ќе си попиевте црвен картон и ќе си примевте гол до 10-та минута и после уште 3-4 ќе си јадевте.
Не знам дали гледаш ЛШ ти или со сила се прајш глуп ама илјада утакмици преебале вакви глупи судии со обострани грешки ама океј е и да не сфаќаш опростено ти е, Бугар си.

И дајвањето е филозофија и тешка наука, така да треба да му се симне капа на шампионов.

Точно во овој случај дајвањето е апсолутно аматерско.

За сметка на тоа доделување на пенал од страна на судија пред чии очи непосредствено се случува подобно аматерско дајвање е криминал и ништо повеќе !!!

Зошто по исти критериум не даде пенал за Лудогорец во 83 минута а !?!?!?!?

Да, тука сум да збирам лајкови... морам малце и да подлажнувам за да ми поверуваат :pipi:
За шо сакаш душо биди тука, факт е дека целокупното судење беше катастрофа и сам ги кажа пеналтие на Атл. МАдрид :) кој не беа досудени и ред други грешки

Точно во овој случај дајвањето е апсолутно аматерско.

За сметка на тоа доделување на пенал од страна на судија пред чии очи непосредствено се случува подобно аматерско дајвање е криминал и ништо повеќе !!!

Toa од Роналдо беше глумење а ова беше пенал? :pos:
Во ред можда повеќе ветер дуваше во 83' однего во 25' па затоа бил чист пенал. ;):)

Toa од Роналдо беше глумење а ова беше пенал? :pos:
Во ред можда повеќе ветер дуваше во 83' однего во 25' па затоа бил чист пенал. ;):)

Ти читаш воопшто што те прашувам !?!?!?!?

Еве сега баш ја гледам реприза утакмицата и го видов фаулот на 17ката на Атлетико врз Лихштајнер директно со лакт во лицето, за што не доби ни жолт картон. Исто можеше Симеоне да го исклучи кога овој од чиста мира ја испука топката. И пенал за Атлетико можеше да свири и уште многу лоши одлуки имаше во текот на натпреварот.

Се на се муабетот е дека лошо судеше, а и не ме чуди бидејќи ова е истиот судија што очајно го отсуди Реал-Јувентус минатата сезона.

Ти читаш воопшто што те прашувам !?!?!?!?

По исти критериуми не ви даде црвен картон и не ни досуди чист гол.

Нема шанси. Ај дај ми линк да видам од каде ти се информацииве. Нема теоретска шанса Шкртел и Ловрен да добиле еден дуел, само во моментов ми светнаа по 3-4 дуели кои ги добија синоќа.

Точно е, не дуел туку такл.

By43ry0IgAA8PMT.png

По исти критериуми не ви даде црвен картон и не ни досуди чист гол.

Ова се сосем различни ситуации и при сите критериумите са различни !!!
јас прашам за идентична конкретна ситуација, как за Реал дава толку лесно и уверено пенал, а за Лудогорец не дава !?!?!?!?
Истото се случи и на мечот со Ливерпул, за тех даде пенал за Лудогорец не !!!

Точно е, не дуел туку такл.

By43ry0IgAA8PMT.png

Ааа такл, не сум прочитал добро :). И тоа ако се сеќавам ова беше во 93 та минута. :D

Без разлика што статистиката кажува, вчера Ловрен и Шкртел беа одлични. Базел немаше нити една единствена шанса цели 90 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom