UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И за нас имаше прво полувреме па никој и ништо, и тоа жалење од фановите на атлетко спаѓа во тоа колку е катастрофа судијата без разлика. А кој се тие 3 пати баш ме интересира.

Од тоа што запамтив на Касерес преочигледна рака, и во прво Видал.

за касерес раката можеше да свирне бидејќи позади него имаше играч и влијаеше на играта.. Ама она на видал што се лизна ако мислиш дека беше пенал треба да се самозапалиш..

Ај ти се молам то ни на Милан против Пиаченца не му го свират и сам знајш, дај да не збораме навивачки сега. ( за то со видал)

За касерес можеше да свирни и да не свирни, проблемот е шо топкат аго удри тој не ја намести раката таму и плус имаше играч зад него и плус топката не одеше во голот.

Оти не ја спомниш ситуацијата кога истото кај атлетико в шестаесетник се случи на нафрлена топка?

aaa da be sega mi tekna deka lici na arda .. abe niso ne izigraa ni dvete ekipi realno bese 0-0 .. pa i toj golot sto padna nikakov .. inace kakva koincidencija :
1 kolo Juve mladite - Malme 2-0 , Juve starite - Malme 2-0
2 kolo Atletiko mladite - Juve 1-0 , Atletiko starite - Juve 1-0
Не личи на Арда, туку Арда е. :D

за касерес раката можеше да свирне бидејќи позади него имаше играч и влијаеше на играта.. Ама она на видал што се лизна ако мислиш дека беше пенал треба да се самозапалиш..

епа како вие се жалите на судииве кога нив не им свирна пенал?

Ај ти се молам то ни на Милан против Пиаченца не му го свират и сам знајш, дај да не збораме навивачки сега. ( за то со видал)

За касерес можеше да свирни и да не свирни, проблемот е шо топкат аго удри тој не ја намести раката таму и плус имаше играч зад него и плус топката не одеше во голот.

Оти не ја спомниш ситуацијата кога истото кај атлетико в шестаесетник се случи на нафрлена топка?

не реков дека требаше тоа на Видал да е пенал она второто можеше да го свири а и тоа на Видал дека некој судии ќе го свирнеа а ти пиша дека судиите се катастрофа :D или жолтиот на Лихштајнер не беше?

епа како вие се жалите на судииве кога нив не им свирна пенал?

не реков дека требаше тоа на Видал да е пенал она второто можеше да го свири а и тоа на Видал дека некој судии ќе го свирнеа а ти пиша дека судиите се катастрофа :D или жолтиот на Лихштајнер не беше?
Абре другар не се разбираме, баш и за то велам дека судиите се катастрофа поради сите можни одлуки во утакмицата. И пак ќе ти речам оти не ја бројш ситуацијата кога играч на Атлетико играше со двете раце на полу нафрлена топка?

:place:
10445987_801106279951453_3023177304877665427_n.jpg

a toa Kamaj izmegju znakcinjata ti go dodade ili ? :D[DOUBLEPOST=1412200495][/DOUBLEPOST]
aj vidi na tabela vo grupa koe mesto sme i kjuti si ;)

аха немам попаметна работа :D од фб ја видов и ја ставив кој аматери работат во телевизијава чудо, сабајле на вестиве Бате го победил минатогодишниот финалист :facepalm:

Сфаќате зошто ја одбраа оваа утакмица МТВ? Да ви покажат Вам фановите на Јувентус како се игра против Галатасарај.
toa bate ke mi go kazes koga ke izigrate vo turcija ;) pa ako tepate i tamu e togas da solite pamet

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom