UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Swiss Super League >>> Premier League

Барем Федерер е среќен сега...

Поочаен Ливерпул не сум гледал од времето на Woj Hodgson.

Базел уште еднаш му го зеде скалпот на една Премиерлигашка екипа, уште Сити им остана.

Се жалевте оти ја давале Галатасарај а не Јувентус..прав очобол утакмица Јувентус немаше ни шут во гол.

Swiss Super League >>> Premier League

Барем Федерер е среќен сега...

Поочаен Ливерпул не сум гледал од времето на Woj Hodgson.

Базел уште еднаш му го зеде скалпот на една Премиерлигашка екипа, уште Сити им остана.
Arsenal ;)

Онавки судии не треба да судат ЛШ....

Нити едните нити другите не заслужија да победат.

Што ако, кога и двете екипи си лапнаа по три бода?

Факт за добра ноќ: Ливерпул е единствениот Англиски клуб кој забележа победа во најелитното натпреварување ова коло (што значи Ливерпул им покажа на другиве како се игра).

:*
:icon_lol:

Ливерпул се гревоти невидени, на среќа се извадија со лудогорец еј, сеа пораз од базел, и тоа добар хахха
рики го нема нигде сега, а тек коа ке го попијат од реал, кики коа ке ги запука, да се загрее за догодина коа ке дое кај нас :P

е тогаш ке биде леле леле :D

Се жалевте оти ја давале Галатасарај а не Јувентус..прав очобол утакмица Јувентус немаше ни шут во гол.
а па Атл.Мадрид се рупија шуткање ни ја турнаја стативата.

Ливерпул се гревоти невидени, на среќа се извадија со лудогорец еј, сеа пораз од базел, и тоа добар хахха
рики го нема нигде сега, а тек коа ке го попијат од реал, кики коа ке ги запука, да се загрее за догодина коа ке дое кај нас :P

е тогаш ке биде леле леле :D
Абе зошто му се местиш вака на пеналчиња на Рики? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom