- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
Што му се местам бе, за малце 2 пораза ке имаа, и тоа од најголемите аутсајдери у ЛШ, среќа се извадија од бугарите на бугарски начинАбе зошто му се местиш вака на пеналчиња на Рики?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му се местам бе, за малце 2 пораза ке имаа, и тоа од најголемите аутсајдери у ЛШ, среќа се извадија од бугарите на бугарски начинАбе зошто му се местиш вака на пеналчиња на Рики?![]()
Bayern Munich 7-0 Basel (agg 7-1)Baern se smeat a i oni pred dve sezoni go jadea od Basel![]()
Бате, има разликаBaern se smeat a i oni pred dve sezoni go jadea od Basel![]()
Si znaes ti ubavo na koe mislam.Bayern Munich 7-0 Basel (agg 7-1)
Mario Gomez scored four goals as Bayern Munich demolished Basel to record the biggest ever win in the knockout stages of the Champions League.
http://www.bbc.com/sport/0/football/17361493
На ова мислиш?![]()
Arsenal![]()
Кога го прееба Арсенал?
а па Атл.Мадрид се рупија шуткање ни ја турнаја стативата.
По која статистика па Атлетико имаше толку многу шутеви? Вкупно 2 имаше, Јувентус 1. Од тие 2 дадоја еден гол шо беше тотално глуп. Ако одиш според Статистика тогаш Атл. Имаше 8 а Јувентус 5ја реков дека беше слаба утакмица не дека шутирале сигурно повеќе пробуваа и имаа некој шут, Јувентус ниеден на крај немаше..за малце форца нерешено.
По која статистика па Атлетико имаше толку многу шутеви? Вкупно 2 имаше, Јувентус 1. Од тие 2 дадоја еден гол шо беше тотално глуп. Ако одиш според Статистика тогаш Атл. Имаше 8 а Јувентус 5
? ne kapiram
Тој или оној на погба сеедно, тие си беа шутевите. И да се одбие од некој си се број како шутјас пишав дека беше тапа утакмица а кој шут го имаше Јуве овој на крајов кога ќе беше автогол?
Ви го стегна Туран шо да капираш поќе? ne kapiram
aaa da be sega mi tekna deka lici na arda .. abe niso ne izigraa ni dvete ekipi realno bese 0-0 .. pa i toj golot sto padna nikakov .. inace kakva koincidencija :Ви го стегна Туран шо да капираш поќе![]()
И за нас имаше прво полувреме па никој и ништо, и тоа жалење од фановите на атлетко спаѓа во тоа колку е катастрофа судијата без разлика. А кој се тие 3 пати баш ме интересира.ј
а и гледам се жалиш за судијава, за жалење треба на Атлетико фанови да се жалат три пати можеше да свирне пенал за нив.