Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што е глупо кога ќе фатиш изненадување и ќе те заебе дупла шанса... :@

Ептен лош ден..ептен...

6tmEQbb.png

Значи од утрешниве ЛШ ко да нема ни една горе - доле посигурна. Не дека некогаш имало.

Шалке 1
Сити 1
?

Значи од утрешниве ЛШ ко да нема ни една горе - доле посигурна. Не дека некогаш имало.

Шалке 1
Сити 1
?
Вааааљда Челзи..не би требало да размислуваат многу многу после ремито со Шалке..маааа да и со реми сеуште се број еден фаворити за прво место во групата така да тоа ме предомислува малце..

А и не би се изненадил една од Шалке/Сити да не заебе...Марибор не се за потценување а и неспособноста на Шалке на моменти не е за потценување..од друга страна пак Сити..ваљда нема пак да се вратат како пред 2-3 години кога си отпаѓаа од групи пред проблеми а ?

Стоук 1
Удинезе 1
Фереира 1X
Лацио 2
Уплата 150, добивка 1800.
Филип Џорџевич одигра одлично и даде три гола.

Челзи сигурна победа утре, т.е можи и двојна победа да се изигра. Арсенал ако победува ќе биди 1-0, а ако не 1-1 ќе заврши. Значи 0-2 сигурен тип и со 100ка можи да дојди една 1000ка ако е висока квота за Челзи. Доволни се.

Aj да пробаме среќата во доцните часови.

LA Galaxy - Red Bulls

3+ @ 1.53, 4+ @ 2.25. GG3+ @ 2.05 и над 12 корни @ 3.75

На поситно @ 7.50, над 14 корни...

1-0 НТ, 4-0 FT :)

Челси има 1.65 за двојка, недоволно за играње против Спортинг, ги гледав со Гимараеш и Порто, доста уиграни ми изгледаат, и нема да ме изненади да дадат еден гол.

Шалке е со болница, им се враќа Дрекслер, али ... 1.33 е малце. Нешто на голови може да се игра.
Schalke missing next to Sam continue the injured Benedikt Höwedes, Jefferson Farfán, Felipe Santana, Leon Goretzka, Jan Kirchhoff, Sead Kolasinac and Fabian Giefer.
Плус, и тој бекот Учида ке добие одмор.

Баерн комплетен, Сити комплетен и Јоветиќ им се враќа во тимот. Рома прима во просек 2 гола во ЛШ.
Ибрахимовиќ нема да игра за ПСЖ, а Лавеци истегнал мускул со Каен, па е doubtful...
Барса комплетна.
Интересен факт е што ПСЖ нема пораз дома во ЛШ од 2006-та.

Имам некое чувство за Шахтјор - Порто, али, ке видиме вечер. :noze:

Внимавајте на Челзи...Спортинг е многу тврда и заебана екипа посебно па на домашен терен се големи фајтери и не даваат така лесно..таа можи и 0-3 ќе биди ама вие ги напрајвте како со Хул да играат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom