- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Ако гафне и у ЛШ на битен момент, чао-пријатно.
Уште тоа му остана, реално

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако гафне и у ЛШ на битен момент, чао-пријатно.
Нереално е да очекуваш голман да те вади 1 на 1. Поготово да критикуваш голман што не одбранил 1 на 1 ситуација.
Незнам зашто го дадоа Реина кога го знаат Мињоле дека не е најсигурен на гол. Многу се глупи бе.
Реина никад немаше да не излезе на топка како ситуацијата со Шкртел против Евертон. Немаше да има потреба ни овој да му каже за Реина да ја фати.[DOUBLEPOST=1412039309][/DOUBLEPOST]
Ама остај го ти Кара он сеа малце се пува,не верувам дека верува во ова дека голманот е крив 1-1 ситуација.
Гледам, тука Карагер за неговата грешка му се скара на Реина, зашто Пепе не одбрани 1 на 1.
Каква само лицемерна изјава, е многу се нервирам вака, кога луѓето не си го гледаат сопствениот двор првин, па очекуваат голманите да прават чуда на гол.
Не го бранам Мињоле, пошто генерално лошо брани сезонава, али Карагер бе, он најде да збори
Грешкава го чинеше Ливерпул елиминација.
https://www.facebook.com/video.php?v=640651172747085&fref=nf
Незнам дали ќе ви го отвори видеово пошто од ФБ е али вреди да се изгледа. Значи Невил ми е звер ,човекот се разбира во фудбал. Ко играч ме нервираше али се гледа дека приметува работи кои другите не ги гледаат. Браво.
Неможе поише да се сложам со него.
Без да го отворам видеово, сигурно го фали Ловрен.![]()
Одлична анализа и добра констатација..... Техничка грешка.https://www.facebook.com/video.php?v=640651172747085&fref=nf
Незнам дали ќе ви го отвори видеово пошто од ФБ е али вреди да се изгледа. Значи Невил ми е звер ,човекот се разбира во фудбал. Ко играч ме нервираше али се гледа дека приметува работи кои другите не ги гледаат. Браво.
https://www.facebook.com/video.php?v=640651172747085&fref=nf
Во ред е, му ја разбирам поентата на Невил, ама ова е исто како да го критикуваш некој зошто не одбранил пенал. Многу мал број на голмани би го одбраниле она од Џакиелка.
@Peja989 во право си дека повеќе кривица треба да сносат играчите ама за шампионски тим со високи амбиции и голманот треба да биде едно скалило погоре и да фаќа по некоја невозможна топка. Единствен заклучок за Мињоле би бил дека е надпросечен голман ама не е голман на нивото на ливерпул што се бара. Нека оди нека брани во Евертон![]()
За Мињоле е.[DOUBLEPOST=1412082236][/DOUBLEPOST]Сако пак изоставен од составот. Толку ќе му биде на овој...
Brendan Rodgers: Daniel Sturridge is fit for Liverpool but not for EnglandЗа Мињоле е.[DOUBLEPOST=1412082236][/DOUBLEPOST]Сако пак изоставен од составот. Толку ќе му биде на овој...