Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.312
- Поени од реакции
- 8.357
Моја претпоставка е дека Денис слушнал за Пеналдо и Песи па намерно го утна пеналот за да избегне непријатности

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ти многу емотивен бе?brat pa sakam takvi emocii.. Da ne mi davaat pari ako osvoi Juve titula vo Seria a ? jas go sakam i pratam Juve radi emociite .. A emociite za titula vo seria A mi se namaluvaat veke 3 tituli po red osvoeni, lani titulata sto ja zemavme ne se zamarav ic ednostavno vtorata polusezona imavme mnogu bodovi prednost i nemav nikakvo cuvstvo koga igravme protiv bilo koj i mi bese seedno dali ke tepame ili izgubime ..[DOUBLEPOST=1411742013][/DOUBLEPOST]
a na majka ti ja mojov u gz da i go stavam

taa sezona koga osvoivte triplete, koga ve tepavme 2-1 epten mi bese jako so emocii ova ona (markizio koga dade gol) i toa mi e najubavo .. a vaka - gi tepame koj stigneme i veke go znam rezultatot odnapred i ne e interesnoТи многу емотивен бе?
Дојди си кај нас, трилер ќе ти биде секој натпревар. Ќе пукаш од емоции.![]()

Кој труп е голманов на Наполи...

Добро де Миланези бе, па вас ве имам на ливче последни ми сте, сега ли најдовте да губите мамата ваша да ви ја ебам, па една Чезена ви ја крие топката бе, абе вчера од Серија Б дојдоа тие бре, ах бе мамичето мамино!!!

И во исто време израмнивте.Во исто време го примивме и ние и Интер.![]()
Не трескај глупости, ако си нервозен најди некој друг начин да ти помине...![]()
Брача бе, близнациИ во сто време израмнивте.