Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Моја претпоставка е дека Денис слушнал за Пеналдо и Песи па намерно го утна пеналот за да избегне непријатности:D

brat pa sakam takvi emocii.. Da ne mi davaat pari ako osvoi Juve titula vo Seria a ? jas go sakam i pratam Juve radi emociite .. A emociite za titula vo seria A mi se namaluvaat veke 3 tituli po red osvoeni, lani titulata sto ja zemavme ne se zamarav ic ednostavno vtorata polusezona imavme mnogu bodovi prednost i nemav nikakvo cuvstvo koga igravme protiv bilo koj i mi bese seedno dali ke tepame ili izgubime ..[DOUBLEPOST=1411742013][/DOUBLEPOST]
a na majka ti ja mojov u gz da i go stavam
Ти многу емотивен бе? :D

Дојди си кај нас, трилер ќе ти биде секој натпревар. Ќе пукаш од емоции. :P

Ти многу емотивен бе? :D

Дојди си кај нас, трилер ќе ти биде секој натпревар. Ќе пукаш од емоции. :P
taa sezona koga osvoivte triplete, koga ve tepavme 2-1 epten mi bese jako so emocii ova ona (markizio koga dade gol) i toa mi e najubavo .. a vaka - gi tepame koj stigneme i veke go znam rezultatot odnapred i ne e interesno :D

Сладоледџија брат, јас кога го губам мотивот или ми станува неинтерсно (што ретко се случува кога е во прашање Јуве), се присеќам на натпреварите 2009-2011 и дури понекогаш си гледам и видеа од Бари-Јувентус 3-1, Јувентус-Баерн 1-4, со Сиена од 3-0 кога ни израмнија 3-3 и да не ги набројувам бидејќи и самиот знаеш дека има еден куп натпревари кои на вистински навивач на Јуве му го имаат скратено здравјето.

Кога ќе се потсетам колку аматерски тим бевме тогаш, одма ми се враќа желбата за победа и уште посигрен станувам дека од победи на Јуве никогаш нема да се изморам.

Еве ти во прилог еден-два натпревари кои може малку да ти покажат колку бевме лоши, па да се потсетиш дека сигурно не би сакал да бидеме вакви.

На страната сигурно ќе ти се појават уште неколку утакмици на кои кога се присетувам ми се повраќа :sick:

Добро де Миланези бе, па вас ве имам на ливче последни ми сте, сега ли најдовте да губите мамата ваша да ви ја ебам, па една Чезена ви ја крие топката бе, абе вчера од Серија Б дојдоа тие бре, ах бе мамичето мамино!!!

Добро де Миланези бе, па вас ве имам на ливче последни ми сте, сега ли најдовте да губите мамата ваша да ви ја ебам, па една Чезена ви ја крие топката бе, абе вчера од Серија Б дојдоа тие бре, ах бе мамичето мамино!!!

Не трескај глупости, ако си нервозен најди некој друг начин да ти помине... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom