Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За Билбао е Европа годинава :)
Билбао за да ја земе Европа треба да заврши трет во група со Порто, Шахтјор и Бате. Џабе му е Европа ако не влезе во 1/8 финале при ваква група.

:tapp:
10675671_766869646710468_5665709503603421520_n.jpg

^И јас мислам дека требаше да му дадат шанса.
Немаше да биде ништо полош од овој Хименез а и ќе заштедеа некоја пара.

^И јас мислам дека требаше да му дадат шанса.
Немаше да биде ништо полош од овој Хименез а и ќе заштедеа некоја пара.
Многу е дрвен, за тие 10 милиона имаше подобри алтернативи.

Рано е да се каже дали ќе го бидне. Еве и другите засилувања не се вклопија веднаш сепак треба време да се навикнат на играта, а овој плус доаѓа од слаба лига.
Можда и овој ќе го развие како што успеа со уште многу други играчи ама па и Баптистао да го оставеше сигурно ќе напредуваше доста.
А и помлад е Баптистао, чуден трансфер...

Иди бе ти играј пинг-понг не се надевај многу многу! Бем ти прогнозер. :tapp:
:icon_lol:

:oops:
ја реков се “надевам“, а не давав типови :)
иначе имаше Виљареал добри шанси ама немаа среќа, плус беа крпени во напад, Черишев и Џио да беа на располагање ќе играа од прва минута.

Koлку кукавички поставена тактика. Ставил 3 централни бека и плус дефанзивно ориентираниот двоец Криховјак-М Бија пред нив.
Креативност во минус :facepalm:
А најтрагично е што на клупа ги има Суарез, Банега па и Рејес :tapp:

пишував ја Емери е пичка у душа, милион пати изгубил водства и познат е по тоа негово повлекување, еве на отварање на сезона изгуби 2 бода против Валенсија. На моменти помислив дека трофејот од ЛЕ му го сменил менталитетот ама изгледа уште е стариот Емери. Атлетико беше ван форма последниве неколку утакмици, а он им помогна да се вратат во форма.

и Атлетико почна да прави потези како комшиите :D
Мексиканците лудуваат по фудбал, а овој Хименез на твитер има следбеници колку што има и Атлетико :)[DOUBLEPOST=1411851784][/DOUBLEPOST]Barcelona have faced seven shots on target in La Liga this season, but their rivals have hit the woodwork 5 times in that period.

Carlo Ancelotti's Real Madrid average 2.9 goals per game with Karim Benzema as starter and just 2.4 without him. :cool:

Последно уредено:
Очај левел....
10689679_10152508722104821_8159843415985745166_n.jpg
А оти очај на пример? Види го нападот на Јунајтед, зошто да биде очај не разбирам? Ај да го барале назад Видиќ или Стам така океј...или мислиш дека Роналдо ќе игра сопер?

А оти очај на пример? Види го нападот на Јунајтед, зошто да биде очај не разбирам? Ај да го барале назад Видиќ или Стам така океј...или мислиш дека Роналдо ќе игра сопер?
Ти па одма се лутиш, аман...
Очајно е да го молиш да се врати па колку сака нека е најдобар, глупо е со ова натписиве. Беше интересно за прв пат со Мојс лани, ама знаејќи ги Англичаниве ова навика ќе им влезе сега.

Ти па одма се лутиш, аман...
Очајно е да го молиш да се врати па колку сака нека е најдобар, глупо е со ова натписиве. Беше интересно за прв пат со Мојс лани, ама знаејќи ги Англичаниве ова навика ќе им влезе сега.
Ти чудно дете си бе, ме цитираш ти давам лајк и после тоа ми го враќаш лајкот. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom