Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такви се велешани ,остај ги...Ти чудно дете си бе, ме цитираш ти давам лајк и после тоа ми го враќаш лајкот.![]()
Билбао лани „си газеја“
Иако од шпанската навивам за Атлетико, отсекогаш ги симпатизирам сите играчи му се од Баскија на Билбао, онака чист тим си се![]()
А другите какви тимој се? гнасни?..батали националности и боја на кожа 21 век сме луѓе,ова е фудбал
@Ѓорче 1932 зборувај ми за тоа како Билбао се боље екипа од Наполи и како тој тренерот нивни е боље од Бенитез....Дур сме кај очајот
Билбао сезонава е дефиниција за очај![]()
Тренерот им е бољи....а ко екипа имаат далеку понезвнучни имиња, ама не се толку послаби од Наполи.@Ѓорче 1932 зборувај ми за тоа како Билбао се боље екипа од Наполи и како тој тренерот нивни е боље од Бенитез....
@Ѓорче 1932 зборувај ми за тоа како Билбао се боље екипа од Наполи и како тој тренерот нивни е боље од Бенитез....
@Ѓорче 1932 зборувај ми за тоа како Билбао се боље екипа од Наполи и како тој тренерот нивни е боље од Бенитез....