Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Индивидуално направија премногу грешки. Ти бараш да не го критикуваат Сако. Дечкото една топка не упати со глава против Вест Хем таму каде што треба. Плус го слупа Ловрен до степен на измена, а само тие двајцата беа на топка.
Situation awareness 0.

Ловрен имаше кикс против Тотенхем кој го стави Чадли 1 на 1 со Мињоле, па ве спаси он. Сендерос му избега на Ловрен кога примивте гол против Вила. Ловрен му ја спушти со глава на Морено против Сити иако мислам дека уопште не требаше да се додаваат у 5 метри со толку играчи на Сити. Пак примивте гол.

Засега, Сако и Ловрен се невидени киксери, посебно вториов, иако не очекувував дека така лошо ке почне, имајки на ум дека се прилагоди на ПЛ во Саутемптон.

И Шкртел си даде лани 37131 автогола ама никогаш не сум го плукал. Грешки се прават поготово во ваква отворана тактика.
50% од одбраната е нова во тимот,нападот е речиси ист само место Суарез игра Балотели. Значи тука е Стерлинг,Стариџ,Хендо,Џерард,Ален,Лукас каде е играта од лани ,каде се течните додавања ,каде се головите ?
Тамо е проблемот. Одбраната на Реал од Сосиедад прими 4 гола,треба да ги утепаат ли сеа. Киксери ли се тие ? Не, ама се дешаваат такви утакмици и грешки.
Ален утиња со Евертон празен гол ,после примаме гол и Шкртел е крив.. кој е овој критериум.

И Шкртел си даде лани 37131 автогола ама никогаш не сум го плукал. Грешки се прават поготово во ваква отворана тактика.
50% од одбраната е нова во тимот,нападот е речиси ист само место Суарез игра Балотели. Значи тука е Стерлинг,Стариџ,Хендо,Џерард,Ален,Лукас каде е играта од лани ,каде се течните додавања ,каде се головите ?
Тамо е проблемот. Одбраната на Реал од Сосиедад прими 4 гола,треба да ги утепаат ли сеа. Киксери ли се тие ? Не, ама се дешаваат такви утакмици и грешки.
Ален утиња со Евертон празен гол ,после примаме гол и Шкртел е крив.. кој е овој критериум.

Тоа ти што не си го плукал не значи дека Шкртел не е за плукање. Лани сруши рекорд во дадено автоголови, нормално дека ужас, заедно со Туре, Агер и Сако. За Мињо да не праам муабет.

Од горенабројаните Лукас лани изигра повеќе од 5 утакмици? Ален изигра повеќе од 15?

Некогаш се прашувам дали кога го гледаш Ливерпул ти го пратиш или онака, провизорно со глеаш утакмица, како Елче - Малага да играат.

И доста за ситуацијата со Ален и Евертон, го колнеше до 7мо колено.

И доста за ситуацијата со Ален и Евертон, го колнеше до 7мо колено.

Ама јас сум го колнел ,другите Шкртел го кривеа пример зашто сме примиле и 3ти гол.

Кутињо го забораив погоре.

Mи привлече внимание статијата, зашто ме изненади, никој досега не спомнал прекршување на ФФП за вашиот клуб.
Доста бе, од уста не не вадиш :D

Имам трема за утре,мора да се победи:)

Сега видов инфо дека не немаат победено на Енфилд од 1999. Не сум знаел дека имаме ваква серија.

Имам трема за утре,мора да се победи:)

Сега видов инфо дека не немаат победено на Енфилд од 1999. Не сум знаел дека имаме ваква серија.

records are made to be broken, hint man utd

Утре можда повеќето од нас не сме свесни колку е важна утакмицата. Ако (недај боже), не победиме ќе падниме надолу, и во смисла на бодови, форма, самодоверба.....ама ако победиме ова ќе биде голем, огромен boost за целата екипа. А пошто веќе 3 недели играме доста лошо, време е за едно добро издание, и 3 бода.

Утре можда повеќето од нас не сме свесни колку е важна утакмицата. Ако (недај боже), не победиме ќе падниме надолу, и во смисла на бодови, форма, самодоверба.....ама ако победиме ова ќе биде голем, огромен boost за целата екипа. А пошто веќе 3 недели играме доста лошо, време е за едно добро издание, и 3 бода.
Jas sum nekako epten nervozen. Mora poseriozno da igrame i da pobeduvame

QctOcMU.png

Според мене најреалниот состав кој што според можностите можеме да го извадиме.
Капетанот не смее да ја игра истата позиција. Мислам дека доста видовме во овие неколку натпревари дека нема сила за такво нешто.
Со оглед дека ова е Мерсисајд дерби и мора да игра тогаш подобро е да игра во Кругот.
Подалеку од одбраната а блиску до нападот.
Мислам дека Лалана и Хендо се доволни да го покријат во трчање.
Лукас треба да се наметнува за место во тимот доколку не сака да биде продаден!

Ili Sterling na levo, MArkovic desno

Не верувам дека Маркович воопшто ќе игра... едино ако Стариџ не е ни на клупа.
Но со оглед на тоа како играме... ни тогаш не му давам шанса!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom