- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.650
- Поени од реакции
- 119.864
А според тебе за колку пари играа првата сезона?Не знам од кај ти се информациите ама ти се тотално неточни, поготово за првата сезона
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А според тебе за колку пари играа првата сезона?Не знам од кај ти се информациите ама ти се тотално неточни, поготово за првата сезона
А според тебе за колку пари играа првата сезона?
Колку зимаше еве кажи ако знаеш?Цифрата од 1500 долари е многу далеку од платата што ја зимаше Кејд првата сезона
Колку зимаше еве кажи ако знаеш?
Нема логика некој Амер да дошол на печалба во Европа да зема толку малку, па сончоглед и семки да продава кај нив повеќе пари ќе земе![]()
Ало бе сума кажи, па ќе ти кажам дали си во право или не. Не туку ми се натегај помалце повеќеЈа ти кажувам дека зимаше многу повеќе од тоа што го пиша, и тоа доста повеќе
5-6 банки бе Стеф, колку да зима. Исто и Дамјан 12че што си лапаше.Ало бе сума кажи, па ќе ти кажам дали си во право или не. Не туку ми се натегај помалце повеќе
5-6 банки бе Стеф, колку да зима. Исто и Дамјан 12че што си лапаше.![]()
Ако некој има точни информации за МЗТ од форумов, тоа е Институт. Така да ако вика дека земал повеќе, повеќе земал.Ало бе сума кажи, па ќе ти кажам дали си во право или не. Не туку ми се натегај помалце повеќе
Брат се знаев со играчите, тренирав у МЗТ, и сеа сум дел од МЗТ, не знам како да ви објасни човек дека не зимале ни двајцата повеќе од 2000 долари... За првата сезона зборам!Ако некој има точни информации за МЗТ од форумов, тоа е Институт. Така да ако вика дека земал повеќе, повеќе земал.
И за финансии се е тајно у клубов па најверојатно и затоа не ти дава точна бројка.
може да си фантазирате дека некој зимал толку пари у мзт, 12к за дамјан??? најплатени си беа тоше и станко со по 10к и тоа за сезоната со еврокупот предходно играа за по 7, а дамјан за 4500.Брат се знаев со играчите, тренирав у МЗТ, и сеа сум дел од МЗТ, не знам како да ви објасни човек дека не зимале ни двајцата повеќе од 2000 долари... За првата сезона зборам!
може да си фантазирате дека некој зимал толку пари у мзт, 12к за дамјан??? најплатени си беа тоше и станко со по 10к и тоа за сезоната со еврокупот предходно играа за по 7, а дамјан за 4500.
другарчево вика дека управата била многу скржава како пари од џеб да дава. Ако него го лажат директорите и членовите на управата, ве лажам и јас