Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
и сеа сум дел од МЗТ,

Змаго ти ли си бе?

Ало бе сума кажи, па ќе ти кажам дали си во право или не. Не туку ми се натегај помалце повеќе

Кој си па ти да ти кажувам или докажувам кој колку зимал, ти кажав дека бладаш со сумите[DOUBLEPOST=1411725849][/DOUBLEPOST]
Исто и Дамјан 12че што си лапаше. :)

Лани најскап беше Тоше, Дамјан не зимал никогаш 12

Змаго ти ли си бе?

Кој си па ти да ти кажувам или докажувам кој колку зимал, ти кажав дека бладаш со сумите[DOUBLEPOST=1411725849][/DOUBLEPOST]

Лани најскап беше Тоше, Дамјан не зимал никогаш 12
Епа сеа се праиш дека знаеш колку зимале а не кажуваш суми. Затоа ти реков да кажеш сума.

Епа сеа се праиш дека знаеш колку зимале а не кажуваш суми. Затоа ти реков да кажеш сума.

Пак погрешно ме разбираш, не се праам дека знам, туку конкретно знам колку зимал Кејд за трите години и Ноа за година ипол.

Пак погрешно ме разбираш, не се праам дека знам, туку конкретно знам колку зимал Кејд за трите години и Ноа за година ипол.
Видое,Коневски или Орцо Камчев го пратат форумов? :D:D

Dajte be da se napravi nekoja peticija, da se soberat potpisi da si ide Kire od MZT. Pogolem uzas ne sum videl od nego. Neka gi prezali upravava parite koi mu gi davaa dodeka bese povreden so nadez deka ke stane igrac od nego. Izguben vo prostor i vreme , ako saka neka ide I vo Rabotnicki.

Мн ноншалантно, споро и неивентивно од она што го видов во втората четвртина зошто од тогаш глеам. За екипа што игра официјална утакмица за 10 дена не видов никаква динамика и борбеност. Им испага топка од раце, кошот не можат да го погодат, ко да се почеток на подготовки а не на крај...Не го видов Лучич и Цветкович да влезат у игра не знам што е работа со нив, а Зивче беше на клупа но у втора не играше...
Демјуник делува вака ок, за разлика од Цинцадзе кој е некако бавен и преспор за позиција плеј, на која што играше у втора четвртина.
Таков впечаток ми остај ја за овие десетина минути, и се надевам дека не значи ова ништо зошто ако е вака тешко нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom