Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
koga gledas deka na edna ekipa ne mu odi ili batali ja ili kontra igraj ja. Na kraj kraeva ednas ke ja fatis so 1.30 koef a 10 pati ke te padni[DOUBLEPOST=1411661231][/DOUBLEPOST]
Марсеј секое коло победи-Први 2 кола само 1 поен, па сите го пцуеја тука

Што е пореално,Наполи и Јунајтед у следниве 30 кола да не победат ниедна партија или Челзи,Зенит и Рома во следниве 30 кола да ги добијат сите мечеви ?

Проста логика, екипа со квалитетен тим против екипа со слаб тим мора да победи. Наполи сигурно во мечеви со Палермо,Сасуоло и Торино една ќе добие. По некоја логика ако изгубиле 2 меча шансите се дека 3тата ќе ја добијат.
inace marsej poslednite 5 gi dobiva lagano so 3-4 gola razlika pa ;)

koga gledas deka na edna ekipa ne mu odi ili batali ja ili kontra igraj ja. Na kraj kraeva ednas ke ja fatis so 1.30 koef a 10 pati ke te padni[DOUBLEPOST=1411661231][/DOUBLEPOST]
inace marsej poslednite 5 gi dobiva lagano so 3-4 gola razlika pa ;)
Па не зборам да ги бркам цела сезона нормално. Зборам за ова коло.
Не бркам екипи кога нема логика да ги играм. Наполи ако сум видел дека 5 кола кикснале ќе ги изиграм 6тото..

На пример лани Јунајтед во ЛШ го бркав направив пари пошто поради очајните партии во лигата им даваа 2 коефициент против дебилни екипи.

Подобро ќе играм 1.8 на Наполи на гости против ебани Сасуоло него ли Марсеј дома против Рен на 1.2 коеф.
Ако ме падне 1.8 коеф. ќе ме падне него ли 1.2 да пцујам :)

Знам што сакаш да ми кажеш, и нормално не планирам секое коло да бркам, ама ако видам дека квалитетни екипи како Дортмунд,Јунајтед,Наполи киксаат ќе се решам после 3-4 кикса да ги изиграм.

Па не зборам да ги бркам цела сезона нормално. Зборам за ова коло.
Не бркам екипи кога нема логика да ги играм. Наполи ако сум видел дека 5 кола кикснале ќе ги изиграм 6тото..

На пример лани Јунајтед во ЛШ го бркав направив пари пошто поради очајните партии во лигата им даваа 2 коефициент против дебилни екипи.

Подобро ќе играм 1.8 на Наполи на гости против ебани Сасуоло него ли Марсеј дома против Рен на 1.2 коеф.
Ако ме падне 1.8 коеф. ќе ме падне него ли 1.2 да пцујам :)

Знам што сакаш да ми кажеш, и нормално не планирам секое коло да бркам, ама ако видам дека квалитетни екипи како Дортмунд,Јунајтед,Наполи киксаат ќе се решам после 3-4 кикса да ги изиграм.
pak nema da bidis kar garant ke recis oti oti lani kolku so se sekavam leverkusen 10 so red gi iskiksa pa so marifet ednas dva pati ako bobedi koga veke si zijan od prethodno[DOUBLEPOST=1411662924][/DOUBLEPOST]tebe primer te padnala dosega napoli 5 pati so red so ako ja fatis so 1.80 singl kolku ke mu klajs ??? 5000, 6000 10 i prasanje dali ke pobedi pak mozi da si kiksni ti si znajs ama tie se udarni utakmici najpoke se mestat dortmund, napoli, psg, real, barca itn.

Последно уредено:
Најповеќе се местат утакмици на тимови кои знаат дека нема да бидат шампиони.Пример лани дортмунд знаеше дека секако ќе игра Лш и да избега некој бод нагоре одма местеше, вие бркајте го и правете го шампион.

Викендов, Сити 2ка 1.53 и Наполи 2ка 1.80.

2.75 коеф за 3000 = 8200

Ќе идам по правилото пара на пара иде ,ако не даде толку од овој спорт.

Наполи не би го играл на ливче, макар добил 7-ца на лото претходниот ден.

Се ни е џaбе другaри, се ни е џaбе, јa идaм сo изрекaтa декa "ТРЕБА ТЕБЕ ДА ТЕ ПOГOДАТ УТАКМИЦИТЕ, А НЕ ТИ НИВ" чистa игрa нa среќa, кoлку сaкaш труди се, џaбе е.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Денес пауза :) за денес Твенте, ал џазеира, јагелонија х2 и patriotas :D gi planirav

Каков мејл добив..
XnzH15w.png

Треба да се земе у предвид и ситацијата у клубот моментално конкретно во однос на Наполи... Досеа никогаш не делувале како силна група пример како Јуве, Рома, Милан на Инзаги, односно сплотени играчите заедно во се, така да можно е и да им е преку кур и од Бенитез и да направат уште некој намерен кикс( не дека овие беа намерни ) , или едноставно да не играат на нивото кое можат да го постигнат од простата причина што не гледаат иднина со него и немаат доволна мотивација со него на клупата... Не ретко се случувале вакви работи посебно у Италија

Што не значи и дека нема да ги посерат Сасуоло 0-4 , но сепак, треба да се земе во предвид ова

Металург-ПСЖ 2 1.70.Само мене ми изглеа ко предобар коефициент ова или?Очекувам да паѓа коефициентов.
Мене ова ми цмиздри за 2ка, Вугринец нема да игра казнет е од лани, последната доби црвен. Одличен коефициент за двојка.
Иначе ПСЖ ќе тепа пак у фудбал, у гости со Тулуз играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom