- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 259
Државјанствата до лани се даваа на поклон т.е со една изјава,од лани почна да се почитува законот да се бара доказ,колку нас тоа и да не ни одговара.Цело време сакам да кажам не знам дали ме разбираш,дека клубот го регистрираа со дозвола на владата за да може да се земаат државјанства според закон.А тоа кој однел документ биди сигурен има добиено државјанство,освен ако некој посредник не му го поднел документот,а без документ нема земено никој,тоа дека некој зел се приказни за мали деца.
BSP dojde na vlast pa gi izmeni rabotite i stana se pokomplicirano mozi i cel bese da se prekini davanjeto drzavjanstvo na samo edna izjava....do pred to godina i pol i se zemase koga bese Bojko Borisov na vlast pa sea od tamu nadez na site ni e deka ako se vrati na vlast ke bidi pak po staro ama nikoj nisto ne garantira ostanva da vidime...Klubot vo strumica kolku so znam sega za sega ne raboti za aplikanti bez nikakvi rodnini a i od tamu se veli posle izborite 'ke pocnele i za bez rodnini' pak ke recam ostanva da se ceka nisto ne e 100% sigurno 5 Oktomvri se izborite pa ke vidime so ke bidi