Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вторник со Саутемптон од онај Мики Маус купот. Младинци и само да не биди нерешено. Или победа или пораз. Не ни треба пренатрупан распоред во ноември и декември. На времето ние и Јунајтед и уште еден плаќавме да не играме во овај куп.

Вторник со Саутемптон од онај Мики Маус купот. Младинци и само да не биди нерешено. Или победа или пораз. Не ни треба пренатрупан распоред во ноември и декември. На времето ние и Јунајтед и уште еден плаќавме да не играме во овај куп.

Навивам да изгубиме.

Еве кој го интересира малку повеќе за финансиите на Арсенал и да дознае колку отприлика имаме за трошење во јануари:

http://swissramble.blogspot.ch/2014/09/arsenal-money-changes-everything.html

Одиме во добра насока, но сеуште не сме на ниво на кое треба, Јунајтед веќе е неспоредлив но не само во однос на нас туку и спрема било кој друг клуб, со новите спонзорства гледам ние сме најблиску до нив, но сеуште далеку.

Добро е што долгот постојано се намалува, тоа беше главната цел во претходните години и еве се оствари, плус и ненадминливите кеш-резерви кои ги нема ниеден друг клуб.

Интересен случај ми е Челзи, откако се изнатрошија во претходните години сега гледам дека балансираат, и тоа успешно, но некако многу ми се сомнително дека нивните трошоци за плати се еднакви или дури и помали од нашите, можно е да има некои малверзации тука.

Ne bi sakal da izgubime no i da ispadneme samo ke mi bide krivo za mladite sto nema da imaat kaj da igraat.Sakam da igrame so komplet vtor tim pa moze i nekoj od mladinskiot pogon da vleta ako ima potreba.Prvite 11 protiv Vila ne sakam ni na klupa da gi vidam.Ima sansa da otpadneme ako igraat so prv tim ama imame drugi prioriteti sezonava i nesakam da rizikuvame so povredi vo miki maus kupot.

Еве кој го интересира малку повеќе за финансиите на Арсенал и да дознае колку отприлика имаме за трошење во јануари:

http://swissramble.blogspot.ch/2014/09/arsenal-money-changes-everything.html
Добро, до која година е договорено отплаќањето на долгот кон банки за стадионот? Ако добро прочитав Арсенал како хипотекарен должник со стадионот има уште 213мил. за исплаќање?

Arsenal: Ospina; Bellerin, Chambers, Hayden, Monreal; Ox, Flamini, Rosicky; Campbell, Sanogo, Podolski

Место Фламини би го играл Диаби ако е фит .
Гнабри е повреден изгледа .
Ме плаши шо нема ништо информации за Дебуши се надевам дека нема да е потребна операција.

Ako moze da se najde mesto za Zelalem bi bilo top,da vidime do kaj e stignat maliot.Go najavuvaa kako golem talent a go nemam gledano od kako rasturi po Azija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom