Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
on how long Mathieu Debuchy will be out…
He has an exploration of his ankle on Friday night and they go in and look how the ligament is damaged, and after that we know if he does need surgery. If he doesn’t, it’ll be six weeks, if he does need surgery it’ll be three months. At the moment we don’t know.

Како стоите со повредени играчи за утакмицата со Вила? Сакам да ја пишам па да прочепкам малку...

Редовни пациенти сме им на Вила...така да, не си ризикувај :)

Ни го земаа тие нас скалпот. Мирна ви е главата, немате мака :)

Има да ја опчекориме Вила ко Чичко Кумплунг женската од син му

Дискутирав со некој за кеш резервите на клубот при крајот на трансфер периодот.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140919/arsenal-announce-full-year-profits
208 кеш резерви, 34 милиони од тие ставени настрана за долгот.

Сме можеле комотно тројца деструктивци да купиме.

За тие 2-3 милиони повеќе што не понудил чичо ќе трпиме цела сезона. Но сепак има гласини дека ќе се врати Ласана Диара како слободен играч,би бил задоволен со ваков потег.

Добра вест што Џек не е повреден.(y)Малце сречка за нас.[DOUBLEPOST=1411149383][/DOUBLEPOST]
zp_513619729_SM_2285_672B9467F7EE09EAE730F8F269AAC7AF_5307.jpg

Енгус Јанг :LOL::LOL:

Последно уредено:
Дискутирав со некој за кеш резервите на клубот при крајот на трансфер периодот.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140919/arsenal-announce-full-year-profits
208 кеш резерви, 34 милиони од тие ставени настрана за долгот.

Сме можеле комотно тројца деструктивци да купиме.

Од тие 174 нешто да се одземе за да се покрие зголемениот платен список, нешто да се одземе за да се тргне на страна за тешки денови, теоретски остануваат 100тина милиони. Дури и да се тргне на страна и во случај кога не би се пласирале во Лига на Шампиони пак остануваат околу 60 милиони. Можело да се купи, а и најверојатно ќе се купи или во зима или наредно лето. :)

Од тие 174 нешто да се одземе за да се покрие зголемениот платен список, нешто да се одземе за да се тргне на страна за тешки денови, теоретски остануваат 100тина милиони. Дури и да се тргне на страна и во случај кога не би се пласирале во Лига на Шампиони пак остануваат околу 60 милиони. Можело да се купи, а и најверојатно ќе се купи или во зима или наредно лето. :)

И така шампиони ќе станеме секоја наредна година.

Дебилно ми е да се чуваат пари во случај да не се пласираме за ЛШ.
Требаше повеќе да инвестираме летово, почнавме добро и Венгер се заинати дека ќе протераме со Артета и Саного до титули.
Да не беше притисокот од навивачите и медиумите којзнае и Велбек дали ќе го земевме.

Ко ќе ја видам формацијава со Артеда ДМ сам :sick:
А Озил као ќе ротира со Казорла...:unsure:
И да Диаби е конечно во прв тим (y), му посакувам многу среќа
Untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom