UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е финтата, неам никаков добар аргумент а иам чуство дека ги преценуваат. :D Немаат ширина во составот, мислам дека со евентуална повреда на Фабре и Коста ќе влезат у голем проблеми, Жозе пак може да сјебе некоја “добиена“ утакмица (слично ко денешената)... Или тоа, или ќе истераат ко Атлетико лани што направи и ќе ме побијат. :)
Едино напред што се тенки, зашо Дрогба е стар и не може моментално на него скроз да се ослонат, мада го имаат Реми, океј е он. Во средина се одлично покриени, има Мур огромен избор тука. И одбрана е топ и голманите се топ така да имаат убава длабочина на тимот. По мене едни од главните кандидати за титулата во ЛШ, за во ПЛ не праам муабет.

Тоа е финтата, неам никаков добар аргумент а иам чуство дека ги преценуваат. :D Немаат ширина во составот, мислам дека со евентуална повреда на Фабре и Коста ќе влезат у голем проблеми, Жозе пак може да сјебе некоја “добиена“ утакмица (слично ко денешената)... Или тоа, или ќе истераат ко Атлетико лани што направи и ќе ме побијат. :)

Брат, со повреда на Стариџ и Хендерсон и Ливерпул ќе го јаде. Со повреда на Ди Мариа и УТД ќе го јаде, со повреда на Туре и Сити ќе го јаде, со повреда на Алексис и Арсенал ќе го јаде. Многу е нормално да падне играта кога главниот/главните играчи ти се повредени.
За мене сеуште Челзи е фаворит број 1 за ПЛ и еден од фаворитите за ЛШ.

Едино напред што се тенки, зашо Дрогба е стар и не може моментално на него скроз да се ослонат, мада го имаат Реми, океј е он. Во средина се одлично покриени, има Мур огромен избор тука. И одбрана е топ и голманите се топ така да имаат убава длабочина на тимот. По мене едни од главните кандидати за титулата во ЛШ, за во ПЛ не праам муабет.
kakvi LS favoriti be, maksimum polufinale i toa preku sila ..

Брат, со повреда на Стариџ и Хендерсон и Ливерпул ќе го јаде. Со повреда на Ди Мариа и УТД ќе го јаде, со повреда на Туре и Сити ќе го јаде, со повреда на Алексис и Арсенал ќе го јаде. Многу е нормално да падне играта кога главниот/главните играчи ти се повредени.
Да, ама со Сити, Челзи треба да победи после ваков кикс дома за да се врати во форма и противниците да продолжат да се плашат :)

Ама ми ги наброја енлгезиве. :D

#ИмаРазлика, баш заради тоа и никој од англичаниве не го сметам за фаворит сезонава.

Тоа дека секој тим ќе пати од повреда на своите главни играчи, јасно е. Ама еве пример, кај Реал се повредува Модриќ, тука е Крос. Се повредува Роналдо, тука е Бејл. Се повредува Бензема = Игра Бензема.

Еве Баерн со тројца повредени во средината пак се држи (многу благодарение на трансферот на Алосно), значи тројца повредени. ПСЖ го има Кавани при случај со Ибра, има резерва и за во средината. Дортмунд не ги ставам у муабетов пошто системот на Клоп е таков каде што тоа е минимализирано, нешто што го видовме и лани кога и со десеткуван состав беа блиску до ново финале.

Челзи од сезонава многу ми наликува на Атлетико лани. Ако издржи костурот на тимот здрав цела сезона, несомено ќе се први фаворити за ПЛ и едни од главните за ЛШ. Ама сепак тоа е голем прашалник.

Затоа што без Фабре, средината на Челзи е таа од лани, таа која имаше проблеми против мали тимови да наметне доминација. Затоа што без Коста, Челзи има стар Дрогба и несигурен Лоик Реми. Муабетот ми е дека кај Челзи ја нема таа ширина што ја има кај Реал, Барса, Баерн, ПСЖ (кој мислам дека ќе биде послаб од лани).

За Ливерпул го мислам пак обратното, многу широк состав, ама сите со сличен квалитет а Роџерс (сеуште) не е Клоп. :D

Со повреда на Ројс и Хумелс Арсенал го јаде.

Океј се другите бе, океј е и со еден шпиц. Само Џеко е теле за ваков меч, требаше Агуеро место него. Овој Баерн плачеше ко напалена србинка да го натртиш на контри, тој го опнал Џеко.

Пеп е револуциониер. Мурињо ако стави два пара бекови, тој е уништувач на фудбалот, деструктивен тренер, автобус . Но кога Пеп го прави тоа, тоа е фудбалска револуција. :icon_lol:

А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.
Шо кажа и ти сега, поголем експерт си од коментаторов на МТВ.

Овој Баерн плачел за контри, случајно да не направија некоја контра Сити, па и Агуеро да играше. Пеп ќе направи БЕДЕМ годинава у одбраната со Швајни и Алонсо пред Боатенг и Бенатија. Формата на Милер и Лева не е баш како шо треба моментално, а и повредите си го направија своето. И Агуеро и кој сака нека игра Сити се ситен залак.

Со повреда на Бензема Реал одбранува титула во ЛШ.
coffee.gif

Океј се другите бе, океј е и со еден шпиц. Само Џеко е теле за ваков меч, требаше Агуеро место него. Овој Баерн плачеше ко напалена србинка да го натртиш на контри, тој го опнал Џеко.

Пеп е револуциониер. Мурињо ако стави два пара бекови, тој е уништувач на фудбалот, деструктивен тренер, автобус . Но кога Пеп го прави тоа, тоа е фудбалска револуција. :icon_lol:

А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.
Шо кажа и ти сега, поголем експерт си од коментаторов на МТВ.

Овој Баерн плачел за контри, случајно да не направија некоја контра Сити, па и Агуеро да играше џабе. Пеп ќе направи БЕДЕМ годинава у одбраната со Швајни и Алонсо пред Боатенг и Бенатија. Формата на Милер и Лева не е баш како шо треба моментално

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom