superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Али експрес му е мајката.Stativ kako za foto aparat mi treba za slikanje
Или во некое фотостудио па да импровизираш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Али експрес му е мајката.Stativ kako za foto aparat mi treba za slikanje
Ок фала многуАли експрес му е мајката.
Или во некое фотостудио па да импровизираш.
Има некој шо има LG G2 Mini да сподели искуства?![]()
Готово си земав Galaxy s5 mini ако биде да бидеНе вреди овој телефон. Додај ~ 5K и земи си G2.
Треба тач да менуваш што е некаде 1000ка а цел телефон преку сила 2500-3000Имам Experia Miro и ми пукна стакленцето на екранот и тачот не работи ( пошто не знам што вредност има телефонот) ми нудат 2000 ден. за телефонот во таква состојба ме интересира дали се исплати да го дадам?
Пробај само на гсм ако може да хо наместишДобив Nokia Lumia 920 како подарок од Америка. Забележав дека имам проблем со мрежата (од време на време сум недостапен).
Верзијата на телефонот е LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - RM-820 (AT&T) наместо LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - RM-821.
Има некаков начин да се реши проблемов?
Иначе јас сум на ONE (ЏаБест) оператор и софтверот на телефонот е обновен од Windows Phone 8.0 на Windows Phone 8.1
Пробај само на гсм ако може да хо наместиш
Go to Settings > cellular (cellular is named mobile network in some regions).Не можам да најдам таква опција во Settings...