Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу каква грешка, али ајде да не те разочарувам, со здравје да го служиш.

Имам Experia Miro и ми пукна стакленцето на екранот и тачот не работи ( пошто не знам што вредност има телефонот) ми нудат 2000 ден. за телефонот во таква состојба ме интересира дали се исплати да го дадам?

Имам Experia Miro и ми пукна стакленцето на екранот и тачот не работи ( пошто не знам што вредност има телефонот) ми нудат 2000 ден. за телефонот во таква состојба ме интересира дали се исплати да го дадам?
Треба тач да менуваш што е некаде 1000ка а цел телефон преку сила 2500-3000
Така да давај го

Добив Nokia Lumia 920 како подарок од Америка. Забележав дека имам проблем со мрежата (од време на време сум недостапен).
Верзијата на телефонот е LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - RM-820 (AT&T) наместо LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - RM-821.

Има некаков начин да се реши проблемов? :(

Иначе јас сум на ONE (ЏаБест) оператор и софтверот на телефонот е обновен од Windows Phone 8.0 на Windows Phone 8.1

Добив Nokia Lumia 920 како подарок од Америка. Забележав дека имам проблем со мрежата (од време на време сум недостапен).
Верзијата на телефонот е LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - RM-820 (AT&T) наместо LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - RM-821.

Има некаков начин да се реши проблемов? :(

Иначе јас сум на ONE (ЏаБест) оператор и софтверот на телефонот е обновен од Windows Phone 8.0 на Windows Phone 8.1
Пробај само на гсм ако може да хо наместиш

Каде може да се купи задна маска за Галакси С4, значи капакот што оди врз батеријата ми треба.

Не е телефон, таблет е, но не знаев каде да прашам па се решив тука. За 2 месеци ми завршува договорот во Вип и планирам да го продолжам но со намалена претплата и наместо телефон планирам да земам таблет. Во Вип гледам имаат само два таблети кои на Но лимит тарифата се екстремно скапи, јас сум моментално на таа тарифа но не сакам уште две години да плаќам по 2700 ден. месечно. Во Хенди имаат промоција на нов Самсунг таблет кој не е воопшто скап и на претплата можам без доплата да го земам. Гледам на ГСМ Арена има солиден хардвер и софтвер но ме интересира ако некој има ваков таблет како се држи со перформансите и дали ги задоволува потребите. Таблетот е излезен во Февруари годинава.

Офф пак јас.Звучников уште ме зеза не ми помогна ни ресет ни ништо.Дај кажете некој сервис цена и отприлика колку дена го задржуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom