,,Кажи НЕ на насилството"

S

StormRage

Гостин

ја уствари слушам рап ама сакам да сум насилен на моменти. И никаде не одам без нож, шипка, кога како пиштол и секој шо ќе ме гледа на криво му пукам фаца. Тоа онака, од музиката е и стилот разбираш. Али пошо сум од тие полошите џанкери навлечени на рап и премногу чадење за сите што сериозно ја сфатиле забавнава пропаганда сервирана од идиоти во сакоа во некоја фенси барокна градба, иам само една порака... :

You been brainwashed by a fake life that you're used to livin'

Последно уредено од модератор:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Пијам тутун од чибукот:ROFLMAO:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не најдов ваква тема, а гледам сега дека е популарно видеово на социјалните мрежи иако е од 28 март поставено на YouTube каналот на Општина Охрид.

Станува збор за

Мене лично воопшто не ми се допаѓа ова, потрошени пари за џабе.
Мене оваа фината у рекламата ми личи баш на мамино-татина лигавешка со која никој не се дружи, ама успехот у општеството и е загарантиран. Одвратна реклама платена од вас прекрасни луѓе!

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Можам да замислам и како ќе ја даваат рекламава:
- Сулејман сече глави на каури саат време
- Кампања „Кажи НЕ на насилството“
- Мемати тепа мафијаши ко муви саат време
- Во вести снимка како ИСИС обезглавува новинари

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Знаев! Знаев од мала дека не треба у паркот да седам со металци тие се лоши, лоши! Правилен избор Леандра (y)

@Лигеја одбегнувајте ја она седела у паркот со металци. И @Agda Beata
Ставете ги веднаш на игнор листа.
Имам слушнато дека Агда Беата на мачорот му ставала дрога у сокот. :vozbud::vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Излегувам синоќа и се чудам зошто еден ме нарече „гробарка“. Уште ли младинава тупка во место? Нели досега требаше да ги надминеме овие појави?
Доаѓам дома и дознавам дека кутрите деца биле изложени на уште една пропаганда. Напредуваме! Сто чекори...
Ако ако само ти клевети не на форумов ќе поминеш и ти некогаш покрај паркот...еве есен иде и мартинките ќе си ги облечам...или не малце ти е челик тебе имам салонки со боцки. :D
Ќе ни ги лиже штиклите.
Ај ај не лајте, вие металците сте ракот во општеството. Тепачи, пијаници и наркомани во црно облечени како од гроб да сте испаднале. Во право е детево 100 пати дури бил во парк за 20тина години живот и 57 пати видел металци како кршат клупи и со гз штрафови вадат.

Затоа не одам јас во парк, ми се потроши креонот.[DOUBLEPOST=1410968387][/DOUBLEPOST]
Имам слушнато дека Агда Беата на мачорот му ставала дрога у сокот. :vozbud::vozbud:
Абе јас ви викам стајте на игнор. Не е човек на маса да ја седне цела кафана ја искрши.
У право е владава за овој проект. Од металец со Лејди Гага на ѕид - бегај!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се валкам на ова :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1410968885][/DOUBLEPOST]
Леандра се исели за да слуша Рамштајн на раат

Нит слушам метал, нит во парк сум седела некогаш во живот. Али дека од таа група на луѓе ќе најде некој помирољубиви суштества и поискулирани нека ми се јави.

Последно уредено:
Член од
27 август 2014
Мислења
87
Поени од реакции
121
Андерс Брејвик.
Христијанин.
Конзервативец.
Преку 3000 часа изучување на економија и религија.

Со бомби и снајпери уби 77 млади луѓе

КАЖИ „НЕ“ НА НАСИЛСТВОТО!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.937
Поени од реакции
83.209
Андерс Брејвик.
Христијанин.
Конзервативец.
Преку 3000 часа изучување на економија и религија.

Со бомби и снајпери уби 77 млади луѓе

КАЖИ „НЕ“ НА НАСИЛСТВОТО!
Поуката доaѓа сама по себе:
Немој да бидеш предавничка пизда, која за арапски пари ќе го шитне сопствениот народ, затоа што не се сите глупи. Има луѓе кои се информирани и кои учеле. Тие ќе го препознаат твоето безрбетничко предавство и ќе те скинат.

D

Deleted member 54216

Гостин
Јас требеше да сум главна улога, напрајв четка, ги светнав мартинкине, ама изгубивме на тендерот, не сум имал постер од Iron Maiden в соба, а и шиенките на speedfire-от не ми биле соодветни за темата, имав од Lower Class Brat's - Ultra Violence и Muslim's Out... :place:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Fear Me
I am the destruction of innocence
I am the violence embedded in flesh
I am the pain in the bones of the mortal shell
the dark heart of the earth
I am hell

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
:pos:
Шо не ги реметат хип-хоп дечурлааната,фанови на рап музичари кои везден рапуваат за насилство,курви,дроги,пиштоли,уличниот живот и кланови.
Освен ако не ти е саркастично...

Дај не дупи и ти сега од кај испадна овој муабет? Ова го кажуваш као да нема рап песна во која што не се спомнува насилство, курви, пари, дроги и остали гето срања. Уствари земено у глобала само некој 10% од песните се такви, а што е најтрагично тие и се најпознати и најслушани по радија во моментов ради моменталниот тренд у светот каде што е нормално да лижеш чекан гола на спот и наместо нормална облека да имаш сирово месо на тебе.
Шо не пробаш да чепнеш нешто подлабоко освен од комерцијалново срање што го пуштат на MTV.
И, да, нема само металци у парк.

Kajgana Shop

На врв Bottom