Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Атлетико златен шопрај ццц

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ливерпул маме да ви ебам, давајте гол до полувреме.

единствен шо фати вечерва се кладилниците како што гледам....отидов и вечерва вдупка дупка да му ископаат на овие од Галатасарај и ливерпул :mad::mad::mad::mad::гомце:[DOUBLEPOST=1410899576][/DOUBLEPOST]o mame mu ebam galata mi se oprava, liverpul cepenicite se rasipuvaat, NECE KARTA POSTENOG COVEKA[DOUBLEPOST=1410899743][/DOUBLEPOST]OHOOHOHOOHOHOHO 2 utakmici mi se rasipuvaat i opravaat vo 2 min, ajde utre uste ROMA I CHELSEA

Последно уредено:
Пичка ви матер Лузерпул, само нервози и стресови ми праете
Добро е.
Добитен.
Реал,Лузерпул и Јуве правеа 1.80 у Копачка.
Да не примеа гол Лузерпул,ќе беше подобро.

За Шалке да даде гол 1.85 квота му дале..само мене ми изгледа ова многу ?
Шалке е офанзивна екипа, срање почнаа во лигата сигурно ќе пробаат да направат нешто, Челзи има тапа одбрана, ќе напаѓаат што ќе им остави простор на Шалке, а и ако победат убедливо може да примат гол..

Шалке е офанзивна екипа, срање почнаа во лигата сигурно ќе пробаат да направат нешто, Челзи има тапа одбрана, ќе напаѓаат што ќе им остави простор на Шалке, а и ако победат убедливо може да примат гол..
е сега оваа ја чукам НГ за сите пари (y)

Само едно објасни ми. Навиваш за Челзи, ебено најјаки се сезонава во ПЛ, топ 3 во Европа, а ти секое коло играш контра нив. Мислам, WHY bro, WHYYYYYYYYYYYYYY???? Прво Коста го бркаше да не даде гол, во првите 2-3 кола, а човекот до сега има дадено 20 голови во ПЛ, сруши милион рекорди :pos: Седи мирен не играј против свој тим. :D

Денес Порто е 1 на милениумот, прејаки се сезонава, а Бате не е ни бледа сенка од оној Бате од претходните сезони.

Само едно објасни ми. Навиваш за Челзи, ебено најјаки се сезонава во ПЛ, топ 3 во Европа, а ти секое коло играш контра нив. Мислам, WHY bro, WHYYYYYYYYYYYYYY???? Прво Коста го бркаше да не даде гол, во првите 2-3 кола, а човекот до сега има дадено 20 голови во ПЛ, сруши милион рекорди :pos: Седи мирен не играј против свој тим. :D

Денес Порто е 1 на милениумот, прејаки се сезонава, а Бате не е ни бледа сенка од оној Бате од претходните сезони.
Бркам ок квоти кога има, а не играм против Челзи :D
Можат 5-1 да завшрат и пак да фатам :D

Значи не викам дека ќе испадне, туку викам дека кога би се зеле неколку работи во обѕир има добра квота за Шалке да даде гол.

И Порто според мене е 1 чист ама Порто е 1.25 а Шалке да даде гол (што можеш да го фатиш без пот и без да чекаш до 90та мин) е 1.85. Затоа и го пишав :)
А не значи дека нема да заврши 0-0 и 9-0 :)

Абе цело време игра контра за Челзи да гази, или па ако евентуално киксне Челзи win-win да му е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom