Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас три саати се „мачам“ пишувам тема за старите занаети, а Џонтра Волта ја прочита за три секунди.
----------------
Стално има на секоја моја тема примедба од твојте членови : Ама глупа тема - е ај да чујам сега за оваа мислење.
Инаку примети ретко сум се фатил за тастатурава овој месец-два, од тие твој господа што тупат така, или јас тупам незнам.
---------------
што ти реков ете почнаа...

Се запали еден небитен објект ака напуштено кафанче кое не работи 7-8 години во населба, цел ден немаме кабловска ради пожарот, 5 саати вода немавме :pos::pos::pos:
Епа чао :icon_mrgr:

Кеј,

Татко ми може у мајкрософт да го вработат за да открива најбанални заебувања на windows-от.Се враќам од надвор човекот успеал да направи цел десктоп црн само саатот и температурата да му стојат.Нит икони нит таскбар нит таск менаџер се пушта.И ја не сум кузнае што со компјутериве ама пола саат се мачев и никако да го направам.На крај го вратив 3 дена уназад и нека шиба.Ене сега сликана жута му била.Којзнае каков ќе бидам јас на негови години...Спиен сум шеснаес минути денес идам да прилегнам

Пијавmе едно кафе со колегите, со Раде ака @Franscoa и оди муабетов од едно другарче

-Абе секоја вечер дома ко че си одам, кај градинкава едни само се ,,онадат". Пуштиле демек музика за да не се слуша, а то чупето пишти дали пишти.

И раде тука влегува со клизачи:

-Е добро де, и кај мене секоја вечер се онадат под пенџере............... ама мачки............:confused:

То е таа Радева неизвесност. Плус србите да биле посамуверени че тепале вчера и то.

Не знам дали е ова за овде ама гајле ми е.Го гледав пречекот на кошаркариве на Србија по повод освојувањето на сребрен медал.И погодите што?не е ни пола од тоа што беше нашиот.И да криво ми е за пропуштената шанса за медал,а бевме толку близу.Кој знае кога нашава држава ќе доживее повторно нешто такво,такво обединување на народот,таква еуфорија,таква страст за спортот.Како и да е,се надевам дека еден ден ќе се повтори тоа,макар и на клупски план,а ја ќе бидам жив тоа да го доживеам.

Ajvar ne praevme malidzano isto ne marmalad nikakov slatko isto ne.
A kolku sakav.
A kako mi se jade nekoj malidzano so toplo lepce da mackam i sirence u masslinovo i vince nekoe mh mh mh
Ligi mi dojdoa u usta hahahaha :-D
So mi vikaat 'koja svinja si samo da jades neso'. Pa vkusno e be!!
Smotanici...so znaat oni :-D

Ajvar praevme malidzano isto marmalad sekakov slatko isto da.
A kolku ne sakav.
A kako ne mi se jade nekoj malidzano so toplo lepce da mackam i sirence u masslinovo i vince nekoe mh mh mh
Suva mi e ustava hahahaha :-D
So ne mi vikaat `koja svinja si samo da jades neso`.Pa ne e vkusno be!
Smotanici...sve znaat oni :-D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom