Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Или па вие, неспособнициве една шанса не направија иако на крајот гледав.
Ги чекав уште Хајдук Х2, Милан Х2 и овие 1. Ја гледав во живо Хајдук, 89та минута се спасија да не примат гол и по 2 секунди свирна дека Ренова дале гол :facepalm:

На едно само Нирнберг - Фортуна 9.5+ корнери (само 5 имаше бе..)

на друго Индијана-Филаделфија под 54.5.

Резултатот беше 27-27 за во ПОСЛЕДНА СЕКУНД буквално да дадат филд гол за 27-30..ај идете у курац

во сабота паѓам само на Реал 1x за добра пара и денес од инает играм Реал да не тепа 4 разлика и инвалидот Бензема што не знае да прими топка дава сосема небитен гол а на друго ливче само мајсторите што играат фудбал со срце :tapp: Атлетико губат од грчки тим а тепаат 500 милионски тим на гостински терен.... ЕПИК

Леверкузен бе..губите од екипа што губи од Сент Ташак Олимпик у факинг француска лига..

во сабота паѓам само на Реал 1x за добра пара и денес од инает играм Реал да не тепа 4 разлика и инвалидот Бензема што не знае да прими топка дава сосема небитен гол а на друго ливче само мајсторите што играат фудбал со срце :tapp: Атлетико губат од грчки тим а тепаат 500 милионски тим на гостински терен.... ЕПИК
Same story mate...:icon_mrgr:
Саботата ме паѓа Реал дупла шанса за 40 евра...:mad:
А вчера ја чекам Атлетико 0-2 гола(за ситна пара 700 денари,колку да сум во игра)и шо се случува?Кретените Атлетико го испушија како Лиса Ен од јужните соседи....
3 гола примаат бе,а со Реал играа како да им е последен меч во кариерата,и ај после барај НЗС од сето ова...:гомце:

Абе Бешикташ да ви ги изебам тоа жените бричени, кај ве најдов да ве играм бе се у пичка ви ебам:mad:

10709886_10204748481301560_2136278703_o.jpg

гнасни турци бе не е могуче неможам едно ливче да погодам 2 месеца !!sa.JPG

Чезена да ви е*ам матер ебати идиотите ебати. И тој судијата мамето негово, каков пенал свирна за голот на Емполи за 2-0 :facepalm:

Интересно е што на 2-0 резултат баш го видов @vidooq како си цитира мислење за 2ката Хул кои во 70 минута водеа 0-2, па на крајот им израмнија 2-2. Си реков белки нема да си го фрлам и јас малерот, ама пак исто излезе. Мамето нивно.

Атлетико Мадрид 10 години титула да не видат, аир да не видат аман за еден е*ан гол не земав јаки парички до толку да не можеа на оние дрводелцине да и дадат гол :mad: 10 утакмици фаќам X и горе на фиксна паднав и тоа на 1,50 кофициент :facepalm: ма и јас сум за ќотек кај ги најдов Атлетико да ги играм е*ате е*аниот. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom