Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Новото правило е - сакам да се ебам ама не сакам да ми влезе, тип на правило. Ако прават нешто нека прават како што треба, укинато за да добива помош ама пак може да му кажат у стил, пропушти го тимскиот побрз е од тебе.
Тапа се.

Само не ми јасно .. информации а у значи нема ни да можат да им кажуваат околу температурата на моторот и слични работи околу масло(притисок) и ако биде нешто збунување да не примети при вожња единствено каде што ке примети дека нешто не е океј е кога ке се зачука во ѕид или ке се запали болидот ? o_O

Само не ми јасно .. информации а у значи нема ни да можат да им кажуваат околу температурата на моторот и слични работи околу масло(притисок) и ако биде нешто збунување да не примети при вожња единствено каде што ке примети дека нешто не е океј е кога ке се зачука во ѕид или ке се запали болидот ? o_O
Ништо од ова.
Дозволено ќе биде само повик за во пит, известување за гужва на патекатата и тимска наредба дали да го помине тимскиот колега или не.
Ќе биде губење :D
На некој возачи како Алонсо ова им одговара, ќе имаат предност пред другите како Малдонадо на кој му треба секаква инструкција од пит.
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/316066/q-a-with-the-fia-on-team-radio-restrictions/

Последно уредено:
Ништо од ова.
Дозволено ќе биде само повик за во пит, известување за гужва на патекатата и тимска наредба дали да го помине тимскиот колега или не.
Ќе биде губење :D
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/316066/q-a-with-the-fia-on-team-radio-restrictions/
I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE !
Ја заебаа со забрана за доток на гориво затоа што не е тоа тоа веќе ... а сега ја уништија тотално .. оваа сезона чат пат ке биде како ке биде од наредна ако не се вратат работите во нормала треба да се очекуваат минимум 50% попразни трибини од оваа сезона низ Европа .. а верувам и Бразил плус им го земаа финалето на брзилците го ставија кај арапиве .. АМИН !

Глупости, уште да им ограничат и колку ќе смеат да дишат...

Ме интересира сега возачите како ќе се изјаснат под ова прашање.
Ако не искочи некој од големиве со критика ни малите нема, гордоста е сепак во прашање, нема да сакаат да искочат " некомпететни" околу возење болид сами.
Кими не верувам дека ќе се буни, официјално на радио нели изјави leave me alone :D

Ме интересира сега возачите како ќе се изјаснат под ова прашање.
Ако не искочи некој од големиве со критика ни малите нема, гордоста е сепак во прашање, нема да сакаат да искочат " некомпететни" околу возење болид сами.
Кими не верувам дека ќе се буни, официјално на радио нели изјави leave me alone :D
Сега ке се молам на Розберг да се изјасни па да следи серија од други по него, Хамилтон не верувам затоа што исти ташак како Кими е .. башка во оваа ситуација баш како што кажа ке излезе слабак неможе сам да вози .. ма да ова е од витално значење за Ф1 .. Ајде .. ке му опростиме на Розберг за сите глупости и нема веќе исвиркување само нека излезе со изјава дека е против ова да ја пецне работата :pipi:

Па дури изјавил дека не го фатил аголот убаво , и затоа му се убаци со цела снага. :pos:

Да беше 15 сантиметри подолу ударот , ќе му ја смачкаше главата.

Па дури изјавил дека не го фатил аголот убаво , и затоа му се убаци со цела снага. :pos:

Да беше 15 сантиметри подолу ударот , ќе му ја смачкаше главата.

Доживотна суспензија за овој ...

Иде Сингапур тука ако не се случи циркус некој нема каде ... да не биде после не сум кажал :D Кими тука 6то максимум Алонсо очекувам цицање на болидот и подиум другите не се битни :P

Ќе се вози. Прва европска трка е на календарот.
клик
Абе знам дека Шпанија ќе се вози, ама каде? Каталонија или Валенсија? Нели се договорија 2 години Каталонија, 2 години Валенсија???[DOUBLEPOST=1410778043][/DOUBLEPOST]
Иде Сингапур тука ако не се случи циркус некој нема каде ... да не биде после не сум кажал :D Кими тука 6то максимум Алонсо очекувам цицање на болидот и подиум другите не се битни :P
Сигурен си? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom