- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
А Рохо не ви игра? Шо сигурен е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стерлинг дефинитивно. Местото у прва постава на Ливерпул му е најзацрврстено од сите (иако некој спомна дека може ќе одмара утре, али не верувамЗначи колку сум глуп еј!
Што убаво си пишал Рики, Стариџ, а мене уште од одма ми се уврте Стерлинг ќе биде аут 3 кола.
Гледам на Фантази никаков знак нема дека ќе биде отсутен, па почнав да гуглам и нормално ништо не најдов.
И дојдов да го цитирам Рики тука, да не ги помешал нешто работите. Кога кликнав на одговори, гледам дека се си било на место
Бот бе
Него ајде, кога те цитирав веќе... дај ми стручно мислење за капитен, Стерлинг или Балотели ?
20 пати сменив... Подобро тебе да те пцујам, него ли себе.
). Башка нај у форма ни е и моментално најдобар играч. За тие пари е подарок од фантази 
Би требало да играат и двајцата.А Рохо не ви игра? Шо сигурен е?
И он ќе игра.А Коста?![]()
Е шо кога го извадив, нек се ебат матер Венгер и Ремзи ебаго, педероњиЌе игра Ремзи
Е шо кога го извадив, нек се ебат матер Венгер и Ремзи ебаго, педероњи

Отиде Дебуши даАјде бе, по 3 поени ли ќе жалиш ? (кога фан на Арсенал, информирај се подобро следен пат)
Него се повредил и Дебуши, а ?![]()

ИстоФабрегас и Коста во тим и тоа капитен.![]()

Убиствено дуо двајцата ми носат 40+поениИсто![]()
Се на се успешно ми беше колово само ептен ми е криво што не го савив Коста у прв тим наместо Диего Коста ама ај не ми е криво скоро и да нема голема разлика у поените.Направив минорни измени од првичниот мој тим
![]()